Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zakrslý králík na balkoně v 7°C

Dobrý den, chtěla bych vás požádat o radu. Včera jsme si všimli, že soused má na protějším balkoně volně puštěného zakrslého králíčka. V téhle zimě (včera 7°C dnes 9°C) tam strávil i noc a nikdo si ho nevšímá. Vypadá to, že sousedi ani nejsou doma. Jsou takové teploty pro králíčka vůbec snesitelné a nemáme to řešit nebo to už hraničí s týráním zvířat? Děkuji za názor.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
snesitelné jsou, pokud tam má králík boudičku plnou slámy nebo sena, kam se může schovat, otázkou je…
hathor 17.04.2012 13:56
hathor
Dobrý den,můžu se vás zeptat když si chci pořídit zakrslého králíka na balkon byl by v kleci udělala… poslední
Dobrý den 12.09.2015 14:03
Dobrý den

snesitelné jsou, pokud tam má králík boudičku plnou slámy nebo sena, kam se může schovat, otázkou je, co s ním udělá to běhání po tom betonovém ledovém balkoně, jinak my máme morčata venku už měsíc, ale nejsou u země, ale na stole, mají domečky a na noc je přikrývám ještě dekou, taky asi záleží na druhu, my máme US TEDDY,kterým naopak studenější odchov prospívá. Pokud jen tak běhá po tom studeném balkoně a nemá tam žádný možný úkryt tak nejspíš nastydne. opravdu hodně záleží také na tom, na co je zvyklý, zda tam má co žrát a pít, i když bez vody nějaký ten den vydrží.Taky nevím, jak zabezpečený balkon mají, protože taky krom jiného hrozí to, že se králík protáhne a spadne dolů. Osobní názor - smutné, ale myslím, že případným řešením stejně nic nevyřešíte.....ale můžete to zkusit!

Dobrý den,můžu se vás zeptat když si chci pořídit zakrslého králíka na balkon byl by v kleci udělala bych mu nějaký domeček a do něj seno a ještě bych ho přikrývala dekou myslíte že by tam vydržel i přes zimu. :( :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru