Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Thrasops jacksonii

Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat jestli někdo chová nebo choval. Postřehy z chovu, fotky nebo nějaké osobní zkušenosti.

Budu rád za každé info nebo postřeh. Na netu toho bohužel moc není. Děkuji Martin

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Toho se právě taky bojím, že když bych vzal i povíc importovaných jedinců, že bych se netrefil jestl… nový
Bergi 17.04.2012 13:55
Bergi
co se týče toxicity tak těžko říct, snad nejsou ani známé žádné případy po pokousání, aby se to mohl… nový
Aurifer 17.04.2012 14:56
Aurifer
Koukal jsem i na zahraniční inzerci, prodává je jeden hungároš...ale také jen jednu, chtělo by to na… poslední
Bergi 17.04.2012 23:52
Bergi

Toho se právě taky bojím, že když bych vzal i povíc importovaných jedinců, že bych se netrefil jestli budou opravdu T.jacksonii:-(
Tu toxicitu bys porovnala s D.typus, je to tak na stejné úrovni? Nemáš náhodou nějaké fotky v čem si je měla fotky těch tvojich?

Na venomlandu jsem se už koukal, i tak díky :-)

Ted nevíš jestli je čistou náhodou někdo v ČR nemá?

co se týče toxicity tak těžko říct, snad nejsou ani známé žádné případy po pokousání, aby se to mohlo porovnat. On je to celkem nekousavý druh, možná proto. Nicméně je to druh blízce příbuzný s těma boomama a lovící ptáky, takže bych to určitě nepodceňovala a zbytečně se nenechala kousat. Fotky nemam, když jsem se objevila, natož s foťákem, tak brali čáru, takže fotky byly nekvalitní. Takže jsem je mazala.
Jinak v Německu se občas nabízejí třeba v Hammu, ale spíše odchytové kusovky. Tady v ČR co vim je měl Borůvka, ale ten měl ty zvířata od Michaela a taky je myslim brzy poslal dál do světa...jestli je měl někdo další to netušim, ale třeba se ozve.

Koukal jsem i na zahraniční inzerci, prodává je jeden hungároš...ale také jen jednu, chtělo by to natrefit jak si říkala někde po kupě aspon 5-6 zvířat ale stejných a ze stejné odchytové oblasti nebo ještě lépo odchov, ale to si asi momentálně můžu nechat jenom zdát...že na něco takového kápnu

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru