Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde sehnat lišku?

simi, nemecko nie je na konci sveta, ak ti je drahá cesta vlakom do nemecka, čo ak zviera ochorie a bude potrebovať nákladnú liečbu?
ad psi - kynológii som sa aktívne venovala vyše 20 rokov, hlavne výcviku, ale odchovala som aj dva papierové vrhy malých kníračov, psa mám doteraz, všetkých som mala od šteňaťa, ale aby mi psi tak demolovali byt ako tebe, to si absolútne neviem predstaviť a rozhodne by som to netrpela. mala som jedného psa demolátora, kde boli treba mimoriadne opatrenia, ale to bola výnimka, aj jeho súrodenci boli hyperaktívni a veľmi problematickí. ale aby mi všetci psi ničili veci a prakticky zdemolovali dom, to je nedostatok výchovy. nemyslím, že pre zviera je optimálne keď si robí doslova čo chce. zviera má mať všetko čo potrebuje (teda treba ho aj dostatočne zamestnať a vypohybovať), ale má poznať pravidlá a vedieť čo si môže a čo nemôže dovoliť, potom je spolužitie príjemné pre obidve strany a vzťah medzi majiteľom a zvieraťom je dobrý.
ak naozaj chceš líšku (na tvojom mieste by som to ešte zvážila), asi by bolo lepšie zaplatiť viac, ale zobrať si zviera od chovateľa, socializované, odčervené, zaočkované a pozrieť si prostredie v ktorom bolo chované a poradiť sa s chovateľom. ja to tak robím aj pri plazoch.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny