Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Užovka červená - miska na koupání

Ahóój všichni, chtěla sem se zeptat jestli jste někdo zkoušeli dát užovce místo normální misky na koupání takovou tu, kterou používají psi co mají dlouhé uši, je plastová ( http://www.vetobchod.cz/ruzne-misky-cestovani-bezp ecnost-atd/misky/plastove/buster-incredibowl-plast -miska-2-l-zelena-pro-psy-s-dlouhyma-usima.html) to je ona.

Mám užovku asi dva roky, a za celou tu dobu jsem jí neviděla koupat se. Když jsem jí koupila tuto misku, leží tam každý večer skoro z ní ani neleze. Vypadá dost spokojeně, tak bych byla ráda kdyby se někdo podělil o zkušenost :))
Děkuji moc :))

Předmět Autor Datum
nevím o co se mám podělit... 4 kila v pr.... tot můj pohled na věc když ji tam dáš jakoukoli nádobu…
Bergi 03.05.2012 19:50
Bergi
Misku jsem dostala zadarmo ke krmení pro psa, on z toho ale pít neumí a škoda to vyhodit. Jen sem ch…
Rozárka18 03.05.2012 19:54
Rozárka18
Přesně tak. Na vodu používám nejrůznější nádoby. Misky pod květináče, vaničky od masa, víčka od cédé…
cejna 03.05.2012 19:57
cejna
V tom případě děkuju za pomoc :)
Rozárka18 03.05.2012 20:01
Rozárka18
navíc "gumu" do terárka bych se docela i bála dát, není nad keramiku, kterou můžu pořádně umýt vydrb… poslední
hathor 04.05.2012 08:36
hathor

Misku jsem dostala zadarmo ke krmení pro psa, on z toho ale pít neumí a škoda to vyhodit. Jen sem chtěla vědět jestli to doma někdo taky takle nepoužíváte.

Jak už sem psala, dřív se nekoupala a chodila do vody jenom pít, teď je tam pořád. Jestli jí to nějak neuškodí, nebo tak.

Přesně tak. Na vodu používám nejrůznější nádoby. Misky pod květináče, vaničky od masa, víčka od cédéček, keramický misky, plastový misky, u odchovů misky od salátů....Všem hadům je to úplně buřt, jak co se týče pití tak i koupání.
To že se ti hadice koupe teď, je nejspíš těma vedrama a tím pádem moc vysokou teplotou v terárku nebo třeba roztočema.

navíc "gumu" do terárka bych se docela i bála dát, není nad keramiku, kterou můžu pořádně umýt vydrbat a udržet čistou. tuhle misku máme- JOOO rozdávala jí Calibra ke krmení :-) leží hozená ve skříni, protože psi z toho pít neumí a nepřijde mi praktická i co se té údržby týče. Všechna havěť se do toho zažere...já bych jí přeci jen raději vyměnila za něco, co se dá udržet dobře čisté :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru