Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V nejbližších dnech vychází páté číslo TERAmagazínu! Přihlašte si odběr!

Na nové číslo se těším. Kvalita časopisu číslo od čísla stoupá a je to čím dál zajímavější a přitažlivější. Se mnou jako s předplatitelem určitě počítejte. Rád podpořím a jsem rád, že se to někam posouvá. I přístup redakce k věci se mění. A to je dobře. Nenechte oheň vyhasnout.

Pořád mi tam chybí trochu více field herpingu, cestopisů, atd. Po téhle stránce se mi líbí třeba Herp Nation Magazine. Chtělo by to více to obsahově nabýt. Přeci jenom to mám pořád přečtené poměrně rychle. A rubriky jako recenze knih a tera atlas by to možná chtělo zpracovat více podrobně. Místo tera atlasu by to možná chtělo ucelené care sheety s více informacemi. A pravidelně publikovat články o veterinárních problémech, toxikologii a o dílčích chovatelských problémech klidně ve větším množství. Prostě tu tištěnou verzi bych si představoval "masivnější". Kritiku berte jako pohled budoucího předplatitele.;-) Jinak držím palce a těším se. Hodně štěstí a vytrvejte!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny