Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V nejbližších dnech vychází páté číslo TERAmagazínu! Přihlašte si odběr!

Ahoj a dík za reakci.

Samozřejmě i my bychom chtěli, aby se časopis rozvíjel a jeho náplň byla číslo od čísla zajímavější, nicméně je to všechno otázka autorů. Pokud má někdo zájem se zapojit, uvítáme kohokoliv s otevřenou náručí. Jen ti, co se podobným projektem někdy zabývali si umí představit kolik času to sežere.

Co se online časopisu týče, jsme limitovaní technickými možnostmi. Momentálně by velikost jednoho čísla neměla přesáhnout 10 MB, to je maximum, které náš systém na mailingy zvládá. Teoreticky se to dá navýšit, ale pak zřejmě vznikne ( a už vzniká) problém na straně příjemců - jejich plné e-mailové schránky časopis odmítnou.

Ještě bych chtěl uvést na pravou míru to zpoplatnění časáku. V podstatě teď stojíme před rozhodnutím, co s časopisem dál. Určitě z toho nechceme profitovat. Nicméně časem bude nutné investovat nějaké peníze do marketingu, technologií, poplatků a dalších. Cena teď od oka stanovená popravdě nepokryje ani náklady na tisk, které jsou neúměrně vysoké kvůli malému nákladu při kalkulaci. Pokud by se přeci jen našli lidé, kteří by chtěli časopis dostávat jednou za dva měsíce v tištěné formě, zřejmě jim to zařídíme. To vše záleží na zájmu lidí a dalších aspektech.

Každopádně, pokud má někdo zájem pomoct, rozšiřujte povědomí o časopise, případně se můžete zapojit svým článkem, fotkama, a kdoví čím dalším. Je to projekt nadšenců, takže je místo v podstatě pro každého.

A.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny