Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V nejbližších dnech vychází páté číslo TERAmagazínu! Přihlašte si odběr!

Chcela by som povedat, ze casopis ma oslovil a vyzera s kazdym cislom zaujimavejsie, takze Vam prajem vela uspechov!

Napad vydavat ho aj v tlacenej forme je rozhodne zaujimavy, aj ked pomerne komplikovany. Myslim si, ze co sa ceny tyka ma Blackflame pravdu, bolo by fajn, keby neprekrocila magicku stovku.. Je to tak trochu aj hra na psychiku zakaznika. Lepsie znie casopis za 98 kc nez 110... Je to sice rozdiel par krun, ale clovek to vnima inak.

Taktiez si myslim, ze distribucia vo zverimexoch by mohla zacielit aj na zacinajucich chovatelov, a tak pomoct zvieratkam k lepsiemu osudu...
Pripadne by bolo mozne vydat nejake EXTRA cislo, ktore by obsahovalo "care sheety" tych najbeznejsich druhov, ktore zaciatocnici casto utyraju na smrt.. A to cislo by v tych zverakoch mohlo byt non-stop. Keby nebolo moc drahe, tak by si ho mozno kupili.. Ale mozno som len "snílek"..

Co sa tlace tyka, je podla mna dolezite kde to nechate vytlacit, bude od toho velmi zavisiet cena.. Mne napadlo napr. http://www.librix.eu/cz/ kde tlacia aj malonakladove veci za slusne ceny. Na strankach je kalkulacka a po zadani 400 kusov celofarebne, 30 stran vyjde cena na kus 101 kc. Samozrejme to zavisi od mnoho faktorov, ktore sa tam daju nastavit... Kazdopadne o knihovnicke vie velmi malo ludi, preto si dovolujem na nu upozornit, mozno to pomoze.

Tak prajem vela stastia a citatelov, tesim sa na dalsie cislo :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny