Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dokázání "dospění"....

A já vám povím, čím to je - blíží se velmi oblíbené období dárků za hezké vysvědčení... :-/ Petshopy budou 30.6. praskat ve švech děvčátky, které budou chtít "toho joztomijýho kjájíčta" a rodiči, uvažujícími stylem "tam se přece vejde" a pokoušejícími se koupit pro králíka klec o rozměrech 30x30x40... haranti čujou šanci vymámit z rodičovenstva i něco trochu "lepšího"... achjo, kde jsou ty doby "Za dobré vysvědčení dobrou knihu!"?
Ad zadavatel - kolik ti bylo před 3 roky? Pokud 6 let, tak je to možná trochu pochopitelné. Pokud víc jak 10 let, nedivím se přístupu tvé matky. A ani se neptám, jak to nepravidelné dávání jídla dopadlo. Pískouš je relativně skromný tvor, ale to neznamená, že se na něj dá vykašlat... Měl by sis srovnat s vlastním svědomím jestli chceš hada, protože víš, že se zas až tak moc nemusí stát, když na něj "zapomeneš". Jenže stejně tak dobře můžeš jednou "zapomenout" zavřít terárko...

"Lidé zapomněli na tuto pravdu," řekla liška. "Ale ty na ni nesmíš zapomenout. Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal. Jsi zodpovědný za svou růži..."
Jsem zodpovědný za svou růži...," opakoval malý princ, aby si to zapamatoval.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny