Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chameleon jemensky - potrebujem poradiť

Stačí, když si tu zadáte do vyhledávače chameleon jemenský - vyjede Vám o podobných problémech vláken, že to nepřečtete za týden...

Já prostě při nejlepší vůli nechápu, proč lidi kupujou chameleonům předražený terárko z exoterry, speciální písky, lijány, teploměry, vlhkoměry a lentilky (nesměju se, jen nevím, jak jinak to nazvat).
Terárko aspoň 80cm na výšku seženete klidně i za poloviční cenu, co stálo tohle - teploměr stojí 29kč (a měří minimálně stejně dobře jako tenhle za 100), písek teda asi 34,-, když vezmete malý balení ze zveráče. Prostě za tisícovku bude terárko, ve kterým si chámoš bude lebedit. Reptivite jsou super vitamíny, ale vápníku tam dost není. Pozadí je tmavý, písek je tmavej, jen kompakt se žárovkou = tma. A rosit taky stačí míň. Spoléhat na to, že Vám tohle řekne někdo, koho prodej předražených blbin živí není nejlepší. A i když chápu, že tohle nevíte, tak vidět, že se tam chameleon zrovna moc nerozšoupne, zvlášť když tam má jeden šlahoun, na to přece nepotřebujete speciální zkušenosti. A odměřovat mláděti dávky, to je taky nanic. Když mu vyvětráte, posvítíte a přitopíte lokálně na 35-40, tak uvidíte, kolik toho sežere. Větev nestojí nic, pro tu si dojdete do lesa, fotek jak má vypadat terárko pro chameleona je tu taky dost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny