Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V nejbližších dnech vychází šesté číslo TERAmagazínu! Přihlašte si odběr na www.teramagazin.cz!

Snad alespoň pro někoho v nadcházejících dnech bude příjemným zpestřením nové číslo TERAmagazínu, které 25. července dostanou do svých schránek spolupracovníci a autoři a později, na přelomu měsíce i všichni přihlášení odběratelé.
Novinkou budiž to, že časopis přesáhl velikost, která je únosná pro řadu e-mailových schránek a proto přistupujeme ke kroku, že v mailingu s upozorněním o novém čísle bude pouze klikací odkaz pro stažení časopisu.
Věřím, že se nám vše povede udělat dostatečně názorné, tak aby nikdo se stažením neměl problém.

Ale už k věci. Na co se můžete těšit v tomto čísle?

Chov Lampropeltis getula californae - Lucie Černegová
Teratoscincus roborowskii - Miloš Průcha
Chameleon jemenský (základy chovu) - Jakub Jehlička
Odchov štíra Opisthacanthus rugiceps - Vladimír Cerha
Hadi Hondurasu (1. část) - Ing. Ivan Vergner
Rizika otravy u terarijních zvířat - MVDr. Lucie Zicháčková
Kudlanky, sexuální kanibalové - Karolína Hamzová a Martin Kulma
Jak jsme potkali baziliška zeleného - Eva Záhrobská, Petr Záhrobský

Také připravujeme novou soutěž o ceny které věnoval obchod s chovatelskými potřebami Robimaus.

Soutěžit se bude o:

1. místo - Dvě knihy z edice abeceda od firmy Robimaus dle vlastního výběru
2. místo - Jedna kniha z edice abeceda od firmy Robimaus dle vlastního výběru
3. Terarijní substrát 3l - Robimaus (taková hnědá cena):-D

[http://tera.poradna.net/file/view/12900-titulka-6-      2012-jpg]

Závěrem bych rád poděkoval všem lidem, kteří TERAmagazín jakýmkoliv způsobem podporují, velký dík patří převážně autorům článků, bez nichž bychom nebyli nic.

Dále bych chtěl dnešní aktualitku doplnit o informaci, že bychom rádi doplnili naši "redakci"

Akutně potřebujeme obsadit pozice:
Sazeč - základní znalost grafických programů, scribus, Quark, znalost rodného jazyka
Grafik - znalost grafických programů dle vlastního výběru, spolupráce při přetváření tváře časopisu, spolupráce při tvorbě webdesignu
Správce kalendáře akcí - Novou fcí na webu teramagazin.cz je i kalendář akcí. Do budoucna jej chci doplnit o popis jednotlivých akcí, mapku s možností nechat si naplánovat trasu a tu posléze vytisknout. Po technické stránce defakto hotová věc, chybí člověk co nasází data. Nutná elementární znalost html kodu, případně není problém těch pár tagů doučit, předpokladem je 100% pečlivost a zodpovědnost.
Odborný mentor - Pokud by se někdo s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti teraristiky měl zájem ujmout této pozice, obnášelo by to v podstatě faktickou korekturu článků, tak aby se do časopisu nedostávaly holé nesmysly.

Uvítáme i další posilu v týmu, kdokoliv má pocit, že by ho práce na časopisu mohla bavit, případně pro něj mohla být třeba i přínosná v rámci praxe v budoucím profesním životě, je vítán. Podmínkou je nadšení do projektu a chuť učit se nové věci.

Současně bych rád poprosil mody o odšpendlení starého vlákna a připnutí aktuálního. Snad to nebude problém a tímto děkuji.

Za TERAmagazín
Aleš Kozubík

PS: omluva za vynechání soutěže která byla slíbena. Nebylo v mých silách stihnout zařídit ještě toto, nicméně ceny jsou přichystané, tak snad se na ně dostane brzy.

[mod]Přišpendluju. (Melda)[/mod]

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Šesté číslo TERAmagazínu odesláno:-) A. nový
Redsnake 30.07.2012 17:43
Redsnake
Před několika dny bylo rozesláno šesté číslo TERAmagazínu. Kvůli omezení e-mailových schránek někter… nový
Redsnake 06.08.2012 20:49
Redsnake
Jsem přihlášená k odběru, ale nic mi nepřišlo :-( Bylo by možný to napravit?... Můj mail je lillek@s… nový
lillek 17.08.2012 17:07
lillek
dobry den, projdete spam ve schrance, druha moznost je, ze jste mela plny e-mail. Pokud se mailing… nový
Redsnake 17.08.2012 17:53
Redsnake
poslal jsem Vam vzkaz. poslední
Redsnake 17.08.2012 18:40
Redsnake

Před několika dny bylo rozesláno šesté číslo TERAmagazínu. Kvůli omezení e-mailových schránek některých odběratelů již nebudeme časopis ve formátu PDF vkládat přímo do mailingu. Stažení časopisu proběhne přes odkaz umístěný v e-mailu. Toto opatření nám umožní rozesílat časopis aniž bychom byli omezeni jeho velikostí.

Dále si Vás dovolím upozornit na novou soutěž o ceny které věnoval e-shop Robimaus. Výherci si budou moci vybrat z knih, které jsou v nabídce e-shopu.

Také dokončujeme kalendář akcí, většina velkých, tuzemských akcí je již v kalendáři zavedena i s mapou. Kalendář umožňuje i naplánování trasy z místa bydliště na burzu s možností vytištění. V budoucnu jistě přibudou i zahraniční akce.

Nově je také testován modul inzerce. Nepředpokládám jeho masové využití, nicméně pokud se bude někomu hodit, vložení inzerátů je zdarma.

Uvítáme Vaše postřehy, rady co zlepšit, návrhy co změnit. To, že máme shánět další a kvalitní autory víme a snažíme se, ale pokud má někdo konstruktivní nápad, tak sem s ním. Bez zpětné vazby se všechno dělá špatně.

teramagazin.cz
Díky A.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...