Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapojení UVB zářivky

Madmike,
čo ak nedostatok vedomostí (relatívne, len v porovnaní so mnou) je na vašej strane? Navrhujem ohľadom tohto stávku. Moje vedomosti voči vašim, ohľadom tohto problému a hoci o teraristike ako celku (vynecháme ale genetické mutácie, tie ma nikdy nezaujímali a preto sa bez mučenia priznám že v tejto oblasti som veľmi slabý hoci to bolo jedným z nosných predmetov môjho štúdia). Niekde sa stretneme a nájdeme nejakú nestrannú komisiu ktorá to posúdi, čo poviete? To je tak isto, ak dvaja tvrdia že kto má väčší oný, ehm, hm, no veď viete čo, tak jediná spravodlivá možnosť je komisionálne verejné zmeranie. Nájdeme nejakú spoločnú akciu kde sa vyskytneme obaja.

Inak ak sa ti nelení mohol by si mi mohol povedať ktoré moje tvrdenie je nesprávne? Konkrétne, aby som mohol ho podložiť faktami, citáciami. Snúška nesmyslu to sú drísty používané politikmi. Ja ako vedecký pracovník si takéto tvrdenia bez konkrétneho obsahu nemôžem dovoliť. Takže prosím bod po bode. Aby sme na faktoch videli kto tára a kto hovorí pravdu. Konkrétne, pletiete si hrušky s jablkami, pretože...

Ano, ponúkol som Arcadiu v podstate ako pomoc iným so zištnými úmyslami pretože som potreboval pri importe od výrobcu väčší objem nákupu. Bohužiaľ, výrobca nepošle pár vecí ktoré som potreboval, má tam určité minimum (nijak horibilné, ale má). Inzerát splnil účel, pomohol som aj dalším (len dvom, ostatní čo váhali majú smolu). Trochu sa zjednali a dostali to za tú istú cenu čo ja - a ja nemám zavalený dom ďalšími krámami ktoré hneď nepotebujem. Nie je to moja obchodná činnosť, v podstate som sa tým len bavil a hlavne som nechcel platiť podobne nehoráznu cenu ako za 2 trubice, ktoré som kúpil na burze pred skoro rokom. Toto je aj odpoveď na nasledujúcu otázku. Solarmeter nemám, zatiaľ proste sa mi zdalo že peniaze môžem použiť na niečo iné, pretože mám možnosť si ho príležitostne požičať v ústave (SAV, privilégium ubytovania v inom type som ešte nezískal :-) ). Trikrát som tak urobil a premeral som hodnoty, takže mám aj nejaké konkrétne fakty, nielen reklamné údaje na ktoré sa nedá spoľahnúť. Najlepším meracím prístrojom je ale odpoveď zvierat, ako im to vyhovuje, úprimne pre mňa je len toto podstatné, a nejaký solarmeter je len na to aby som mal nejaké fakty sám pre seba.

Madmike, skôr by sme mail konkrétne diskutovať. Ja to robím rád s partnermí na úrovni (času mám málo - nebudem odpovedať pravidelne) veď la discussion est-elle source de vérité. Je pravdou, že v teraporadni som nováčik (čo nováčík, ja som len cudzinec prechádzajúci okolo) a vy patríte k inventáru, ale v teraristike, neviem neviem ... - to čo ste napísali (frázy bez obsahu, snaha dehonestovať tvrdenie niekoho bez toho aby ste to vysvetlili alebo o ňom niečo vedeli) nesvedčí o vedomostiach. Ešte by bola druhá možnosť že predávate nejaký konkurenčný výrobok a preto som vám stúpil na otlak. Jedno alebo druhé, inú možnosť moja sivá hlava nevidí. Mimochodom píšem svojim rodným jazykom keďže som si objavil že je to československá poradna, hoci inak sa snažím používať jazyk fóra, dúfam že vám to nebude vadiť vo vecnej argumentácii. Z trošku okorenenej diskusie si každý niečo vyberie. No tak come on, ste na ťahu... Nachytajte ma na verejnosti so spustenými nohavicami, hlavne na zaujíma to ovocie, to sa mi nejako vzpriečilo v krku. To ste si dovolili dosť, budete to musieť podoprieť rýchlosťou svojich koltov :-D Upozorňujem vás ale že som silný protivník, radenie fráz bez podpory argumentov Vám stačiť nebude, vaša pozícia na fóre ma neohromuje. Len fakty podložené citáciami, linkami, výsledkami meraní, fotografiami, pozorovaniami. Presvedčte ma o tom ako žijem v blude.

Inak ešte navrhujem tykanie, medzi teraristami je to samozrejmé, skoro určite som podstatne starší. Lepšie sa takto diskutuje tak to navrhujem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny