Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapojení UVB zářivky

Já se omlouvám, že sem ještě lezu, ale pár věcí bych měl uvést na pravou míru:
1.

ale nikdy som sa takto pohřdavo k nikomu nesprával
OK, souhlasím, zachoval jsem se jako hulvát a omlouvám se. Moje reakce byla taková, jaká byla hlavně z toho důvodu, že "obrážíš" diskuse s těmito tvrzeními (nepravdivými!), jednou píšeš česky podruhé slovensky (zdánlivé vytváření více osob - to prostě nervově nedávám) a ještě inzeruješ ty věci k prodeji s pohádkou na dobrou noc. Toto prostě nedokážu moc vydýchat a jinak bych reagoval uplně jinak (nereagoval bych vůbec)!

2. celej ten poslední příspěvek sis mohl odpustit. Já jsem tady pouze diskutující, forum samozřejmě vůbec není moje a já tu na to nemám VŮBEC žádnej vliv. To, že tady mám pod svým nickem napsaný to rádce jsem si nevymyslel já, ani vlastně nevím, kdo mi to tam dával a neznamená to v podstatě vůbec nic. Každopádně to nijak nepovyšuje můj názor nad tvůj. Nepotřebuju se za cokoliv/kohokoliv schovávat a nemám na toto forum vůbec žádné vazby. Vystupuji tady pouze sám za sebe a na rozdíl od tebe ne jako anonym.

Zbytek platí jak jsem psal. Tvrdím stále to, že tebou uváděné "argumenty", ať už jde o výdrž halogenidů nebo naopak těch trubic, vzdálenosti atd. jsou nesmysly a prostě nevěřim tomu, že to není z tvé strany záměrně, jelikož nejsi evidentně žádný blbec. Jen pro pořádek, aby to nebylo zle pochopeno od ostatních - trubice jsou to evidentně dobré, já sám se o nich vyjadřuji vždy jako o dobrých zdrojích, vzhledem k testům, které mám k dispozici. Sám jsem je ještě netestoval.
A nyní k vážné práci...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny