Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terária z OSB - impregnace

To je zlý.. Mám kočinčíny, takže ty musí mít vody hodně a všude. Proto jsem vodopád volila, ale je to můj první terarijní počin.. mám v tom OSB korpusu vložené akvárium, ale vodopád musí někde téci a vzlíná to k deskám. Nejhorší je, že mi nasákla přední dneska total a boční desky už to také trochu odnesli. Nevím jestli bude stačit hodně nasáklé desky vyměnit a zbytek nechat nebo to raději vyměnit celé, ale nejsem si jistá, zda půjde pozadí oddělit, protože tam bylo přilepené napořád.
Můžu se zeptat k té vaně. Jak je potom napojená na OSB terárium? Je v něm vložena a obsilikonována? já tam mam takto vložené akvárium, které je přes 60%dna, jenže vodopád je asi až v 60cm výšce, takže by to muselo být pořádné akvárium, aby všechna voda byla jen v něm. Nebo to má řešené nějak jinak? Nejhorší je, že dodnes nevím, kde přesně je chyba.. Možná by bylo lepší vodopád zrušit uplně, díry zapěnovat a dát tam nějaké květináčky.
Jsem teď na vážkách co s tím, terárium stálo strašně peněz a nechce se mi stavět celé nové tera, protože na to ani není moc peněz..stavba baráku..ale znovu bych jiz z OSB asi nedělala.. možná se víc vyplatí udělat skleněné a do něj na nějaké plastové desky (aby nebyl vidět bílý polystyren) nalepit vyndavací pozadí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny