Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vyprazdnování

Taky podle pórů tipuju samici. Náš Lemrouch, původně považovaný za samici (brali jsme ho dost mizerného, byl malý, neměl hřebínek, atd.) se taky nakonec vyvrbil na chlapa - a póry má pěkně velké, aspoň 2-3mm, rozhodně ne takové puntíčky. Nemluvě o hřebínku, co mu narostl... :-)
Ven chodí semtam občas, taky tak na 20 minut, aby neřekl. Ale dost často se stane, že nechám otevřeno a ani se nehne a nejeví zájem. Však taky má každý náladu na něco jiného.
Co se týče potápění, jednou nám Lemrouch ležel ve vodě a většinou i hlavou pod vodou víc jak hodinu - ale to měl natočenou čerstvou a vyloženě skoro horkou vodu. A děsně si v ní lebedil. ]:)
Rozumím tomu, že když si někdo vezme týrané zvíře, snaží se mu to nějak vynahradit, ale zase by opravdu bylo lepší hodit se do pohody. Už takhle se, pokud si pamatuju popis jejích předchozích podmínek, má o 150% líp...
Takže - míň ovoce, víc listí, svítit a hřát. Co se týče té vlhkosti, neřešili jsme to už? Nemůžu si vybavit, co konkrétně to bylo... zapátrám a ještě napíšu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny