Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Venom Defender Snake Gloves

AD zkouseni VDSG - mel se je moznost mit na ruce. Na svarecky se nehrabou, ale stejne byli masivni (na me az moc). Zkousel sem v nich uchopit manipulacni kleste - slo to docela fajn, ale volna ruka je volna ruka. U elapidu asi pohoda (za predpokladu ze nesahne jinam nez na ruku v VDSG :-D ), u chrestysu a zmiji bych si nebyl jistej. Za me osobne - davaj falesnej pocit ochrany (typu nic se nestane), pricemz je horsi cit v ruce.

Co se tyce toho zajimavyho zpusobu fixace velkyho jedaka - hmm, beru, ze to je ucinny (vo tom zadna), ale osobne mi to prijde jako docela kaskadersky trik (zvlast pokud clovek nema zkusenost s velkymi hady), ktery vyzaduje jistou pohybovou inteligenci + praxi = chce to tlacit spravnou silou - ani malo (had by se vysmek a predstava, ze mam na noze zavesenou arietanu me klidem nenaplnuje) a ani moc (poskozeni hada).
My sme jedose zkouseli fixvat s plexisklovym valcem. Je pravda, ze obcas se jim do toho hlavu strcit nechtelo, ale stacil jednoduchy figl - zakryt to necim tmavym, aby to vypadalo jak doura - a pelasili do toho bez problemu (vetsinou). Pak stacilo rukou fixovat usti a trubku povytahovat az k hlave hadoura dle potreby - zbytek tela se zaklekl, jak psal Somalia, nebo ho drzel pomocnik... Jasne - prumer valce musel +- odpovidat prumeru hada. Had se taky snazil casto dostat ven "housenkovanim" (modri vedi) - taky to chtelo praxi na zvladnuti.
Asi zaverem bych rek - neni zadna 100% spolehliva univerzalni bezpecna metoda - kazdy ma neco co mu vyhovuje a musi to najit sam. Je dobre rozebrat to s nekym jinym - vic nazoru, vic moznosti...

Chovu zdar.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny