Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Venom Defender Snake Gloves

Ked uz, tak nechytaj za slovicka, ale skopiruj cele co pisala Auri, teda:

Co funguje a za jakých okolností konkrétně na elapidy bych nechala na posouzení Tomáše, ten s nimi ty zkušenosti má. Teoretické úvahy někoho, kdo je nechová jsou v tomhle případě dost na závadu, protože si je může někdo chybně přečíst a pak se jimi omylem řídit. A zrovna u těch jedáků je lepší se řídit tím, že platí to, co se osvědčilo, než to, co si někdo bez zkušeností s konkrétní skupinou myslí, že by (ne)mohlo fungovat.
A s tymto uplne suhlasim!
Sam som pisal, pri manipulacii z Bitiskami a podobnou havedou polozit telo (zadok) a hlavu odhodit a rychle sa stiahnut. Ale netrufam si davat navody ako pustat napr Naje, Dendry a podobne rychle hady. Napisem blbost ktorej sa niekto chyti a potom to schyta on... A bude pruser len koli tomu, ze on si to precital na fore, tak to muselo byt spravne. A presne to tu pise aj Auri.
Tu nejde o to, ci vie kto co chova/choval. Hadam, ze kazdy z nas ma rozum na aspon akej takej urovni na nenapise po 2 rokoch z guttkou, ze manipuloval z kobrou tak a tak, ale napise to len clovek, ktory s tym skusenosti naozaj ma....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny