Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Venom Defender Snake Gloves

NIe, Auri napisala Tomasa koli tomu, lebo on taketo druhy chova a zaroven to, ze sa treba aspon ciastocne radami ludi, ktory s tymito hadmi maju skusenosti. Nie niekym, kto ich videl iba na obrazku a skusenosti ma len s pocutia. To je celkom rozdiel.
Sam dobre vies, ako som to myslim. Aj ked som to mozno blbo napisal - moja blbost.
Samozrejme ze nazory ostatnych na skodu niesu. Ale zrovna u kobier sa budem viac spoliehat na ludi ktory ich chovaju ako na nejakeho mudlu ktory ma doma naozaj len guttku a on s nou manipuluje tak a tak a zatial ziaden problem.

vem to z tvojeho pohledu a polož si otázku řídím se jen tupě něčím co je napsané na foru nebo hledám i ostatní zdroje informací a porovnávám+ doplnuji si vlasními poznatky a úsudky.
A vezmi si to z toho pohladu. Chodis sem kazdy den a vidis co za blbci tu pisu o obycajnych gutkach, chamikoch atd....A to je o nich nieco napisane na kazdej stranke. Kdezto najst nieco o manipulacii z jedakmi je uz o nieco zlozitejsie. Takze aj tych informaci bude menej. Preto by som (a mylsim, ze niesom jediny) uvital skor rady od ludi ktory s tym skusenosti maju, ako od ludi ktory si len myslia.

To musis uznat aj sam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny