Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Potkan laboratorní- úhyn

Dobrý den ještě včera jsem měla dva potkany laboratorní jeden měl asi 10 dnů a ten druhý měl několik měsíců ten menší my včera umřel a jak je možne že byl trošku pokousanej? jak má stehno tak to měl venku a chyběl mu zadek jak je to možne?
Změna předmětu, původně: Potkan Laboratorní (Aurifer)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Chtěla bych vidět potkana, který má 10 dnů a žije s potkanem o několik měsíců starším. On 10ti denní…
Evista 30.10.2012 08:48
Evista
Až teď si všímám toho poopravení nahoře. poslední
Evista 30.10.2012 08:54
Evista

Chtěla bych vidět potkana, který má 10 dnů a žije s potkanem o několik měsíců starším. On 10ti denní potkan nemá ještě ani pořádně otevřené oči, pokud jsi ho tedy měla bez matky, logicky zemřel na nedostatek potravy, zimou nebo nefunkčním trávicím systémem.
Potkani takový vskutku nejsou, chovám je na mazlíky již 6. rokem a nového jedince při správném seznamovacím postupu přijmou bez problému. Pokud jsi však chovala takové mimino s dospělým potkanem, nedivím se, že Ti ho sežral. Postarat se o něj a nakojit ho nemohl, tak ho měl nechat trpět?
Pokud jsi se spletla ve věku a ten "10ti denní" byl přeci jen již samostatně schopným žijícím potkanem, tak buď zemřel z jiných důvodů a druhý potkan ho okousal, nebo zjevně neposkytuješ natolik dobré podmínky, aby spolu mohli dva potkani souznít bez nedostatků.
BTW., chovám pohromadě 3 samce v jedné kleci a 5 samic v kleci druhé, s půlročními věkovými rozestupy, a nedají bez sebe ani ránu ;)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru