Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem cryptosporídie

Já mít terárko po kryptech, tak bych spíš řešil jestli nezapálit dům a neodstěhovat se jinam. Že by se s teráriem dalo udělat něco jinýho než okamžitě komplet zlikvidovat by mě ani nenapadlo. Tak drahé terárium neexistuje, abych se ho snažil po tomhle šmejdu ještě desinfikovat (je to samo jen můj názor). Odpovědět
Naprostý souhlas. Crypta jsou zmetek a vydezinfikovat se nedá nic pořádně, ani skleněné terárium, to je holý mýtus. Terárium je lepené, takže se nedá pořádně použít nic tepelného, chemie není samospásná (zmíněné savo jim z toho co jsem četl moc neublíží), podchlazovat nemá taky význam, to spíš praskne sklo atd.
I když se člověk snaží vyčistit a vysprchovat terárium dokonale, vždycky za silikonem najdu zbytky lignocelu, rašeliny, písek, stejně jako za vloženými větračkami najdu občas zbytky substrátu, nebo dokonce kůže atd. a to podotýkám po opravdu pečlivém vymytí. Naposledy jsem se takhle vracel do koupelny s teráriem kvůli zapadané a takřka nevyndatelné kukuřičné podestýlce z větraček, která tam vzpříčená odolávala proudu vody, sprchování ze všech stran. Hlavně jsem si jí ani nevšiml, dokud mi nepřišlo, že je to trošku vyboulené do vnější strany. Až pinzetou a špejlí jsem vydoloval většinu a zbytek se dal jakžtakž spláchnout.
Za sebe komplet zlikvidovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny