Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bazar naposled

Na rovinu řeknu, že jak jak reakce některých "chytráků" tak uzamčení vlákna mě dost překvapilo..
To zamčení mě až tak nepřekvapilo.. To vlákno se ubíralo tam, kam se ubírá spousta vláken (nemusím snad být příliš konkrétní). Neřešilo by se zadání dotazu, ale jen to, jakej je zadavatel "trotl" protože se upsal v jednom písmenku a použil slovo, jenž spousta lidí ve své slovní zásobě nemá a navíc si dovolil se zeptat na takovou "kravinu". Přitom ten dotaz není až tak mimo. Zvlášť z pohledu cizince (jak zadavatel zmínil), který je zvyklý na "inzerce". Může se to někomu zdát triviální, ale proto snad nemusí hned jedovat. Já osobně bych volil taky raději inzerci, než bazar a hlavně, což jsem už říkal při spouštění bazaru, jsem byl mnohem spokojenější s inzercí připíchnutou v obyčejném vlákně. Do té jsem se podíval každý den. Do bazaru jsem nakoukl před pár měsíci, naposled, když jsem tam vkládal inzerát. Jinak k jedné reakci ze zamčeného vlákna -- co je pejorativní na slově inzerce??? A nazvat to "Nabídka", je ještě hloupější, než bazar, neboť je to prostor nejen pro nabídku, ale i poptávku..

jeden typ lidí byl ten, který na ty fóra choděj v podstatě jen kvůli tomu, aby ryli a oponovali všemu a všem, snad i kdyby souhlasili.
Ale vždyť tohle je tu již takový folklor. :-D Neříct nic věcného, ale zesměšnit druhého, poukázat na to, jaký je to blbec (možná snad proto, aby nikdo nezjišťoval, jaký blbec jsem já sám - kdo ví). Ano, ono někdy to jinak ani nelze, neboť někdy se člověk setká opravdu se ztraceným případem, ale tady se z toho už stal sport, kde se někteří rozdávají opravdu při každé příležitosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny