Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se zbavit pavouků v baráku...

sorry, ale pavoukotěsný barák nikdy mít nebudeš, takže prostě polezou tam a ven vždycky, ať uděláš prostě cokoli. Neptej se mě jak a kudy polezou, ale polezou, oni vědí. Žrádlo si taky najdou.

Na Tvém místě bych si pořídila pár větších štírů. Štíři pavouky milujou. Vím, že není optimální krmit bezobratlé volně žijícími bezpbratlými, ale štíři jsou relativně suchomilní /relativně suché terárko)takže to riziko není tak velké a navíc je mají vážně hrozně rádi. Pavouky začneš zaprvé vnímat jako pěkný kus štavnatého masa, psychika se tím pádem hodí víc do pohody, zadruhé protože oni totiž rostou relativně pomalu a jsou teritoriální, tak se dají pomalu postupně vylovit.

Připadá-li ti že je v tomto baráku víc pavouků než jinde, zamysli se nad venkovním nebo ven pronikajícím osvětlením. To láká hmyz a za nimi jdou pavouci. Třeba rodiče mají víc záclon nebo všude zhasínaj. Záleží taky na poloze baráku, ve vlhku je jich víc, já jich mám taky spoustu. Smradlavý spreje moc nejsou moje parketa, takže tady ti neporadím - mě by to ve spojení s rizikem, že ublížím chovaným zvířatům vadilo víc než nějaký pavouci, kteří člověku nejsou schopni ublížit ani kdyby nevímco dělali.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny