Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se zbavit pavouků v baráku...

Jako narovinu já žádný hmiz moc nemusím, nejhorší jsou pavouci, ale když vidím např. kudlanku nábožnou mám husinu jak struhadlo na brambory, ale pravděpodobnost, že se mi proběhne v noci po xichtě není zas tak velká jako u těchto "roztomilých zvířátek".
Štíři mi zas třeba nevadí, ale jejich chov mi nic neříká a nemyslím si, že by to s mou psychikou nějak hnulo... Zkoušel jsem hodně věcí, ale je to prostě ve mě. Tudíž bych neřešil jak umravnit moji psychiku, ale spíš jak eliminovat ty pokoutníky ]:)
Pravda je, že kolem baráku jich asi bude hodně (zatím nejsou terénní úpravy, takže se tam drží docela slušná džungle a stíhám to sekat, akorát před barákem, tam kde zatím nechodíme na to kašlu, než to srovná buldobagr. Takže ano toto uznávám, nicméně jak říkám, všude sítě, atd. Samozřejmě bych bral tu a tam kousek, že si člověk donese na hadrech, nebo někde na polínku (i když je prohlížím, když nosím dřevo). Ale i proto jsem se sem obrátil, že už mi to prostě připadá přehnané... Díky moc za zájem a reakce

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny