Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Porost na Klapavce pižmové

Krmení zezačátku dajanou, malý milinmetrový kuličky a ještě nůžkama rozstřihnout napůl, nebo patentky nebo nastříhaná ryba na jemno (pstruh, losos z tesca, doporučuji čerstvej, malej a zbytek si zamrazit nebo trochu zmrazit a sníst :D ).

Topítko se ti tam vleze 100%, je to jednoduché řešení, nicméně vidím, že si s tím jste schopni pohrát i jinak tak úplně vpohodě nech tak, jak máš.

Osvětlení... UVB není potřeba, ale známá co to používá měla tak krásný odchovy, jaký jsem nikde neviděl. Doporučení reptiglo 10.0 ve vzdálenosti do 10cm. Ledky jsou nepřirozené světlo, nedoporučuji, ale zkušenost nemám.

Čištění děláš správně, filtr až do většího akvárka.

Věk je do 6ti týdnů maximálně. Už má přírůstky a tvarovaný krunýř, ale velikostně je jako by právě vylezla z vajca...

Pohlaví: poznáš s jistotou až za pár let, ale nebál bych se 2 samců. Většina želv je odchov nebo faremní odchov a ty se líhnou na vysokou teplotu a tam se líhnou samice. Celkově je v republice nedostatek samců.

No a pokud do budoucna uvažuješ o kamarádovy, klidně jukni na bráchovy stránky, do OV jezdíme relativně často tak není problém dovízt. Letos jsou 2 poslední odoráty a snad se vylíhnou ještě nějaké K.baurii:
http://klapavky.webnode.cz/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny