Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zkušenosti s prodejci švábů

Zdravím teraporadnu. Chtěl bych se podělit o zkušenosti s prodejci švábů blaptica dubia a zároveň se zeptat na pár otázek.

Pár měsíců zpátky jsem si objednal od Miroslava Čady šváby blaptica dubia za 1000kč. Jedinná podmínka byla velikost nad 3cm. Pan Čada psal že menší než 3cm fakt nejsou. Následně mi přišel balíček s cca 550ks šváby (0,5-1cm), takže mě podvedl. Nakonec mi vrátil zpátky alespoň 200kč, ale i tak jsem na tom značně prodělal. Doted jimi ještě nekrmím, protože jsou stále moc malí.

Další je prodejce Pan Radek Černý a majitel stránek blapticadubia.cz..
V 8mém měsíci jsem si objednal šváby blaptica dubia rovněž za 1000kč. Platil jsem předem převodem na učet, aby vyřídil moji zásliku co nejdříve. Po dvou měsících vymlouvání z jeho strany jsem se rozhodl chtít zpět peníze. Už měsíc neodpovídá na emaily a nebere ani jeden ze svých 3 telefonů. Přitom už jsem od něj asi 3krát odebíral (ale ne převodem na učet) a vždycky byl solidní a rychlý a byla dobrá komunikace, takže opravdu nechápu takové chování ze stran prodejců.

Chtěl jsem se zeptat, jestli máte i vy nějaké takové zkušenosti s prodejci?případně jestli někoho můžete doporučit, nedoporučit? A taky by mě zajímalo jestli se s takovými podvody dá něco dělat? Díky moc za Vaše příspěvky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den Bohužel mám také špatné zkušenosti s panem Radkem Černým.Objednala jsem si švábi zaplatila…
Jana 72 31.12.2012 17:16
Jana 72
Já se domnívám, že s tím nic neuděláme pokud ta škoda nepřesáhne nějakých 5000kč. Mě obral o 1000kč… nový
dzidosH 02.01.2013 11:29
dzidosH
Ja musim rici,ze moje zkusenost z minuleho rokuje dobra.Objednal jsem 10 litru S.tartara- bylo to ne… nový
hedgehog0011 09.02.2013 19:08
hedgehog0011
Tak s panem Černým mám ten samej problém. Furt jen slibuje a už je to víc jak půl roku. Nejdřív nara… nový
kudymisa 25.02.2013 09:06
kudymisa
Šváby můžete odebírat ode mě. Bližší info na mailu milosmarek@centrum.cz nový
Therea 25.02.2013 10:25
Therea
Na burzy do Ostravy budem nosiť dubie, tartary a asi aj nivei. Neskôr Blaberus boliviensis, možno cr… poslední
miro293 25.02.2013 22:38
miro293

Dobrý den
Bohužel mám také špatné zkušenosti s panem Radkem Černým.Objednala jsem si švábi zaplatila předem a do dnešního dne nic.Jeden telefon má odpojený ,druhý mě zvedl a nasliboval jak mě objednané zboží zašle ,že ted bude již všechno v pořádku.Po dalším čekání zboží opět nepřišlo. Telefon mě již nezvedá a na email nereaguje.Takže si myslím ,že nás podvedených je hodně a,že by jsme se měly sjednotit a podat hromadně žalobu.Takže pokud je tu někdo, kdo tomu trochu rozumí a byl by ochoten vše zorganizovat určitě se připojím.S pozdravem Jana.

Já se domnívám, že s tím nic neuděláme pokud ta škoda nepřesáhne nějakých 5000kč. Mě obral o 1000kč a ještě jednoho zde o necelých 500kč . Pořád je to málo a policajti to akorát zametou pod stůl, takže si myslím, že je to zbytečné vůbec řešit pokud ta naše částka nenaroste.

Ja musim rici,ze moje zkusenost z minuleho rokuje dobra.Objednal jsem 10 litru S.tartara- bylo to necelych 7000,-,zaplatil jsem dopredu,svabi dosli v poradku,byl jsem spokojeny.

Na druhou stranu musim rici,ze dubie v CR koupim pouze od p. Jakoubka- TERINS!
A tam mam jistotu kvality a seriozniho jednani!

Tak s panem Černým mám ten samej problém. Furt jen slibuje a už je to víc jak půl roku. Nejdřív naražené ruce, pak úmrtí v rodině a pak nevím co ještě. Ted jedno číslo neexistuje a druhé je stále nedostupné. Na e-maily nereaguje. Tak už to neřeším... jen nevím teď odkud odebírat šváby. Nemáte nějaký spolehlivý zdroj odkud můžu šváby odebírat? Díky...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru