Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bodnutí štírem

Co se týče kafe, tak tam záleží na několika okolnostech- třeba na čase uplynulém od envenomace a taky na tlaku. Bezprostředně po bodnutí je každé zrychlení oběhu nežádoucí, takže to nepodporovat a pokud stoupá tlak, tak taky ne. Z hlediska ledvin kafe většinou nevadí. Holt se musí hodně pít, což se musí stejně. A ono naopak pokud má člověk problém s poklesem tlaku (což záleží jak na konkrétním člověku, tak i na tom, co ho nabralo), tak kafe naopak fakt hodně pomáhá.

Co se týče té námahy, tak to poznáš dostatečně sám, na co máš a na co už ne. To si tělo umí říct náležitě samo ;-) Takže klidně dělej to, co zvládáš bez nějakých projevů obtíží- pokud zvládáš sportování, tak klidně sportuj, ale tu ruku rači nenamáhej dokud to je citlivé. Pokud se při námaze nezvykle zpotíš a unavíš, tak se na ni vykašli. K plné aktivitě se můžeš vrátit v době, kdy ji budeš bez potíží zvládat. Je to jenom o tom poslouchat sám sebe a dělat jen to, na co bez potíží máš.

Co se týče cigaret, tak tam je to trochu jako s tím sportem- pokud máš chuť na cígo a můžeš ho, klidně si ho dej. Pokud máš chuť na cígo, ale jakmile si ho zapálíš a udělá se ti blbě, tak se na něj vykašli ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny