Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem stavba terária z osb pro blacka

Nepamatuji si, že bych u Wöllnera viděl jediné terárium orientované na výšku. Co se týče způsobu života, není to tak úplně pravda, po vylíhnutí tráví většinu času v nízkém podrostu, který nabízí nejlepší možnost úkrytu a také velké množství přiměřeně velké kořisti. Do korun stromů se přesouvají až později a po dosažení určité velikosti se opět přesouvají na zpět zem, jelikož je již většina predátorů nemůže ohrozit a mohou zde nalézt kořist příhodnější velikosti.

Možná to utopie je, zase na druhou stranu mnohem menší než nabídnout čtyřem adultním mřížkám plochu terária 100x60 cm. Moje zkušenost s vodní nádrží je taková jak jsme psal, shodl jsem se na tom i s většinou mých známých, kteří tento druh chovají. I tak mám vodní nádrž přiměřené velikosti v každém teráriu, ty jsou však využívány opravdu sporadicky. Každopádně absence bazénku sníží životní komfort zvířat mnohem méně než nedostatečná plocha nádrže. V případě že máte zvířata čtyři, zhotovil bych čtyři terária výše popsaných rozměrů (200x100x75). Pro samce budou stačit už asi napořád, samice by mohly mít ideálně časem ještě něco většího, ale při nejhorším by mohly být spokojené i v teráriu těchto rozměrů.

To co píšu je jen dobře míněná rada, samozřejmě zvířata jsou Vaše, terárium bude Vaše a rozhodnutí také závisí jen na Vás;).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny