Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem štěně foxteriéra

NO určitě se nezklidní, poslední porod feny - foxteriérky - štěně zaseklé v porodních cestách ( bodejť by ne, když celé ale opravdu CELÉ těhotenství skákala jak magor, byla zvyklá na pohyb a moje omezování poslední týdny před porodem nehodlala jako správný fox akceptovat) skončili jsme na císaři po probdělé noci, potom už jen strach o fenu, aby to přežila alespoň ona a rovnou kastrace, než naběhlo mléko pár dnů dokromování.....přestože byla štěňata s PP o nějaké návratnosti se nedá absolutně a vůbec mluvit - díky tomu císaři několikanásobný mínus. No odchovala si 4 krásná a zdravá štěňátka, jestli chcete vidět "zklidnění"dnes již téměř pětileté feny, jde o SCI-FI, a můžete se přijet podívat na vlastní oči.
Nepadali tady ceny, ale v dnešní době se štěňata foxů s PP pohybují od 3500 do 5000, pokud narazíte na vyšší cenu, jde už o extra šampiony a je to opravdu velmi výjimečné. Průměr papírového foxe jsou 4000....takže za kolik by se prodal bezpapírák???
Mám doma mimo jiné tři feny,které štěňata nikdy neměly - z útulků, vořechy, apod. jsou vykastrované ( o vhodnosti kastrace bych se tu nerozepisovala na to budou vždy dva názory a dva tábory,já to z útulků měla ve smlouvách a fakt se nechci dohadovat, někdo je pro jiný proti, já patřím k táboru pro kastrace a to zvlášť v případech, kdy neplánuji štěňata, do diskuze o vhodnosti kastrací se nechci a nebudu pouštět) a rozhodně nestrádají, netrpí ani nic podobného jen proto, že neměly štěňata.
Myslím, že tohle je na rozhodnutí a zodpovědnosti každého z nás, tady už bylo řečeno všechno, je tedy už jen a jen na vás, zda svojí foxteriérku necháte zabřeznout, budete ochotná a schopná vypiplat a vhodně udat štěňata, budete mít v záloze finanční hotovost a to nejen při případných komplikacích, neboť je to nejdříve především o výdajích za štěňata.
Odčervení,očkování,dokromování, granulky.....tak hodně zdaru při rozhodování :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny