Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Teraristika za dávných časů

No, on bude možná problém i jinde. Já když jsem se před rokem a půl rozhodl, že chci chovat chameleona, sháněl jsem informace všude možně (teď už vím že 80% toho, co jsem se dočetl, byly naprosté srač*y). Před tím, než jsem se pustil do stavby terárka, jsme chtěli s přítelkyní víc kvalitních informací přímo od chovatelů. Vydali jsme se teda do Ostravy (Z Uherského Hradiště), abychom se dověděli víc (Aqua-terra myslim).

Ani nevím kdo to byl, nějaký manželský pár... Poradili nám, že těm jemeňákům střední vodpádek (který tam samozřejmě prodávali) bohatě stačí, a že Reptishit 5.0 je to nejlepší světlo, co to zvíře může mít (kupodivu ho prodávali taky, kdo by to byl řekl). O vitamíny ať se nestaráme, že mají už namíchané a odchovy se jim daří. Takže takhle nějak posilnění vynikajícíma informacema od chovatelů jsme se spokojeně vraceli domů.

Po tunách přečteného materiálu tady na poradně, bych těm dvoum za takové info do začátku urazil pracky. Takže, i když má v dnešní době člověk opravdový zájem, musí si někdy projít peklem díky hovad*m, které se zvířata snaží prodat děj se co děj. Myslím, že tady o tom ale beztak všichni víte. Co se dá dělat, prachy jsou prachy...pfff

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny