Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem wágleráci-proč padají?

Dle mého všichni vymýšlejí hrozný chujoviny a pak se diví, že jim zvířata padaj :.( (a to myslim všeobecně), zkusit v těchhle vymyšlenostech (viz "akva" chov) chovat F50 viridisky, který snesou opravdu hodně, tak padnou taky, natož zvíře mnohonásobně citlivější...

Kdyby potřebovali tyhle blbiny co kdo vymýšlí, tak v přírodě už dávno vymřeli... Nějak mi nejde do hlavy ani ta jejich zmíněná křehkost. Ano, rozhodně nemají stejně vyvinuté svalstvo jako škrtiči, ale když by měli při každym blbym pohybu, potažmo pádu chcípnout, tak to viz kec o vymření. To by je každá živelná pohroma vyhubila a jako rod už si jich museli začít milióny... Nehledě na změny klimatu atd. Nikde na světě se neudrží teplota celoročně +-2°C, stačí blbej vítr a teploty, vlhkost je někde úplně jinde.

Jinak substrát je krom karantény docela osvědčenej základ stabilních podmínek (mikroklimatu) v tera, značně vyrovnává chovatelské chyby. Ubrousky - cesta do pekel - buď je z toho sahara, nebo "akvárko", nikdy nic mezi a to včetně teploty, ono pár litrů, potažmo i desítek litrů drží i dost tepla, nejen vlhkost.

Ale co mně je do toho, každý ať si chová podle svého, jen je mi líto těch zvířat v rukou experimentátorů...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny