Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem wágleráci-proč padají?

tou saharou nebo akvárkem, nezlobte se na mě, ale to je opravdu pěkná ptákovina, porosím v závislosti na tom, jakou potřebuju a jak dlouho udržet vlhkost, není na tom nic složitýho.
Zkoušeno, neosvědčeno, zavrhnuto ;-) (morelie, corallusové), dej si tam kvalitní vlhkoměr a uvidíš co to dělá. O nějaké stabilitě tu nemůže být řeč. Jak ubrousky vyschnou (tera s větráním na stropě, lokál žárovka, jinak odspodu vytápěno jinými terky/ v noci kabely), je tam kolem 30-40%, jak norosíš a utěrky jsou mokré, je tam 90% i víc. Hodnotu mezi dlouhodobě udržet nelze, natož stabilně. Proto substrát a klidně 10cm i pod hady.

K těm experimentům s tou vodou, myslím, že to bylo mířeno na mě,
nebylo, zaprvé to bylo myšleno všeobecně, že lidi jsou schopni vymýšlet šílené ptákoviny i u dobře chovatelných druhů, kde je problematika dávno vyřešena, nebo stačí jen trošilinku myslet, druhak to bylo mířeno na tu akva šílenst co tu je odkaz někde výše.

Osobně bych řekl, že pokud by byl chov řešen jako biotopové terárium pro C. caninus se stabilním mikroklimatem, tak by v něm měli wagleráci celkem spokojeně fungovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny