Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Debata o FAQ - nejčastěji kladených chovatelských otázkách

Vytvořili jsme to kvůli tomu, abychom pomohli hlavně chovatelům se zorientovat. Zejména začátečníci se při získávání informací musí pros.at množstvím nablblých blogů se špatnými informacemi, v lepším případě mají k dispozici knížku od Robimausu, kde ale taky není všechno a nemusí být aktuální. Kdo je línej číst, odkáže se na FAQ, kdo není a chce o druhu něco vědět, napřed si ji přečte a pak až se bude ptát.
@mudla: děkuji moc, snažil jsem se. V brzké době by mělo vyjít i něco v Teramagazínu.
@hadilov: s.át se do věcí je jednodušší než pomoci, což není jen tvůj případ, ale bohužel poslední dobou celá úroveň TP - mnohá vlákna se zvrhávají buď k diskusi o tom jak se kdo ožral nebo v nadávky zadavatelům, a lidé, kteří si tady rozdali hvězdičky, tomu dost často napomáhají (ne všichni, ale někteří celkem pravidelně). Do nového roku bychom si tady mohli dát předsevzetí ke zlepšení úrovně hlavně odpovědí na TP, a myslím že FAQárna může být chápána jako první krok.
@ další: komu chybí další druhy (gekončíci i ciliati by samozřejmě neměli chybět), tak může taky něco napsat nebo doporučit někoho, kdo je ochotný a schopný to napsat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny