Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Debata o FAQ - nejčastěji kladených chovatelských otázkách

Dovolil jsem si to odšpendlit v rámci sloučení První pomoci - než vložíte - FAQ do jednoho vlákna. Nechám ale tohle jako "diskuzi" k FAQ, třeba by se to mohlo popostrčit k doplnění dalších druhů - atd. (lucifer)

Ahoj vespolek,
připravili jsme pro teraporadnu s několika autory tzv. "faqárnu pro začátečníky", jejíž vznik navazuje přímo na todlecto vlákno. Jsou tam velice jednoduché články s odkazy na diskuse o těch nejchovanějších druzích plazů. Iluze jsme si nikdo nedělali, ale určitě bude supr, když to občas k něčemu poslouží.

Extra poděkování patří jistě JaBule, která na sebe vzala tu nejmíň vděčnou a nejvíc pracnou úlohu "předáka" :-)

Na případné chyby bez obav upozorněte, pokud si to i někdo přečte a bude mít pocit, že by se tam mohl přidat ten nebo onen link na diskusi (nejlépe zde na poradně), který nám v nějakým článku uniknul, ať se prosím podělí.

Kdyby chtěl bejt náhodou někdo aktivní (cha-cha), hodil by se tam myslím ještě článeček o zelenavce či podobným Testůdu. Dalším návrhům se meze nekladou, ale základ je, aby to byl jeden z těch nejběžnějších druhů, jelikož články jsou určeny výhradně uplným začátečníkům.

Takže faqárna pro začátečníky zde.
Změna předmětu, původně: FAQárna Teraporadny (Uroboros) (lucifer)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pěkné, ale chybí mi tam gekončík noční.
IronMan 23.12.2012 14:46
IronMan
Mě také [mod]Pokud chceš působit na TP i nadále, tak piš prosím pouze pod jedním nickem a k věci. (c… poslední
anonymooooo 07.07.2013 22:27
anonymooooo
chtěl bych se jako začínající chovatel zeptat zda plánujete také vlákno o užovkách? vím že je tady t…
tomaskaby 08.01.2013 10:28
tomaskaby
Čau, užovky jako celek určitě né, víš kolik jich je? to by bylo tak na 1500stránek, když by to bylo… nový
MadMike 12.01.2013 08:23
MadMike
Zdar borci, koukám nová kref a už to fičí... jen tak dál - ale proč to píču - kdyby jste chtěli, tak… nový
MadMike 05.07.2013 15:31
MadMike
V poho Majku.. ;-) nový
Radar14 05.07.2013 16:22
Radar14

Čau, užovky jako celek určitě né, víš kolik jich je? to by bylo tak na 1500stránek, když by to bylo JÓ stručný (mezi užovky nakonec patří i ty korálovky). Pokavaď jsi myslel Pantherophis (Elaphe) guttatus, tak si to klidně připíšem na seznam, ale k tomu se dají vesměs použít i korálovky, který tam už jsou. Ale beru to jako "námět na reportáž" :-). Jinak měly by časem přibejt E. macularius a R. ciliatus a až si jednou zlomím obě nohy a nebudu moct nic dělat, doplníme ještě třeba i něco o žárovkách.

Zdar borci, koukám nová kref a už to fičí... jen tak dál - ale proč to píču - kdyby jste chtěli, tak ty moje kecy v úvodním příspěvku klidně sesmahněte do nějaký "svý" resp. přívětivější podoby nebo to klidně založte někdo znova, jinak, bez tý zbytečný diskuse pod tím, vč. tohoto postu - Mi Casa su Casa ;-).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru