Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vícedruhové terárium

Ahoj ;-)
Napadlo mě spojení čolků a listovnice - 2/3 zalít vodou, zbytek ostrůvek s kytkama a větve přes celé horní patro. V opačném rohu, než bude voda bych dala externí lampičku pro teplejší místo pro listovnici/e. Je to ale jen nápad a s danými druhy nemám zkušenosti, takže prosím o vaše názory. Moc děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Můžete někdo prosím smazat toto téma? Případně mi poradit, jak se ruší celý účet? V profilu jsem tu…
Nessy 26.12.2012 17:37
Nessy
Není třeba házet flintu do žita Aurifer poradí na 100% jen je třeba pozměnit dotaz.Vybrala jsis téma…
Petrš 26.12.2012 17:44
Petrš
Ano, už poradila. Taky že si to takto pořizovat nebudu, proto jsem se zde ptala, jestli to vůbec jde…
Nessy 26.12.2012 18:12
Nessy
Je spousta diskuzí, kde i na hloupé otázky odpovídají trpělivě, mile... Ale na otázky laiků tam odp…
Uroboros 26.12.2012 18:36
Uroboros
Takže jen laici odpovídají mile? :)) Vtipné... V teraristice jsem laik, naopak o chovu psů vím třeba…
Nessy 26.12.2012 19:38
Nessy
Bylo to myšleno na tu spoustu diskusí, dříve se koncentrovali zkušenější třeba na ifauně, dnes co se… poslední
Uroboros 26.12.2012 20:21
Uroboros

Ano, už poradila. Taky že si to takto pořizovat nebudu, proto jsem se zde ptala, jestli to vůbec jde ;-) Jenže místo toho, abych z toho cítila dobře míněnou radu, cítila jsem výsměch o tom, že jsem prostě nevědoucí... Ale budiž - každý se nenarodí jako trpělivý učitel. Už to vím a chodit sem nebudu, to je celé ;-) Je spousta diskuzí, kde i na hloupé otázky odpovídají trpělivě, mile a tak, aby si dotazující mohl udělat celistvou odpověď.

Je spousta diskuzí, kde i na hloupé otázky odpovídají trpělivě, mile...

Ale na otázky laiků tam odpovídají většinou laikové co četli knížku, nebo spíš "Pepíkovo blogísek". Zde ti, mnohdy trochu drsněji, odpoví člověk, co s daným má zkušenosti a ví co dělá. Ale máme svobodu, ptej se kde chceš, chovej co chceš a jak chceš. Zde tě nikdo nedrží, chce si uvědomit, že tu lidé ZDARMA předávají DRAZE získané zkušenosti, ne jen názory či teorie a i na to musíš mít minimálně hoooodně načteno.

EDIT: Velký souhlas s BF. ;-)

Takže jen laici odpovídají mile? :)) Vtipné... V teraristice jsem laik, naopak o chovu psů vím třeba mnoho. A stejně odpovídám mile a mile stále dokola vysvětluji začínajícím chovatelům, co se štěnětem, jak ho vychovávat, krmit a podobně. To, že má někdo zkušenosti a poradí je hezké. Ale způsob toho razení je také velmi důležitý. To, že člověk ví víc, neznamená, že je víc, a rozhodně by se tak neměl chovat. Ale to už tu rozebíráme OT. Povahy lidí se řeší jinde... Mějte se tu hezky.

Bylo to myšleno na tu spoustu diskusí, dříve se koncentrovali zkušenější třeba na ifauně, dnes co se týče teraristiky už to tak moc neplatí. A upřímně řečeno, člověk se víc naučí "fackou", než milým vysvětlováním, minimálně ho to donutí trochu myslet a to je to, oč tu hlavně jde. Ne o mile zabalenou odpověď. Mimo to ti Aurifer dvakrát odpověděl naprosto rozumně a k tématu a ty jsi stejně stojíš za svým, byť o tom nevíš dle příspěvků nic, to už je na facku nebo při diskusi na trochu ostřejší mluvu.

Mějte se tu hezky.

Budeme.

PS: Někdo to tu prosím hezky promažte, ať tu zůstane jen otázka a odpověďi. Pak bych téma zamknul jako vyřešené, nemás smysl se tu v tom hnípat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru