Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Volba prezidenta očima chovatelů na teraporadně

Napadlo mě zde otevřít menší diskuzi na toto tolik aktuální téma,snad Vám to nebude vadit.
Zajímají mne vaše názory a preference.
Chtěl jsem připojit i anketu,ale nevejdou se tam všichni kandidáti a nebylo by to transparentní:-)
Já dám asi hlas Schwarzenbergovi,je mi svými názory nejvíc sympatický a argumenty ohledně jeho stáří a špatné češtiny mi nepřijdou tak zásadní.

Když už to tu je a trochu více to tu zasviňujeme politikou, tak si dovolím přihodit i anketu, ať máme nějaký souhrnný přehled o tom, jak to vidí zdejší vzorek populace, proč se trochu nepobavit mimo tera téma, i když možná bychom se divili, kdybychom mohli znát názor jednotlivých kandidátů na chovatelství, teraristiku, ochranu přírody apod., třeba jednou budem rádi za někoho, kdo nepodepíše nějaký dementní zákon (i když prezidántská funkce není v ohledech schvalování zákonů podstatná, ovlivňovat politiku dokáže). Bohužel z důvodu malého počtu kolonek jsem nemohl dát všem kandidátům stejný prostor, pokusil jsem se vybrat ty preferovanější a zbytek shrnul do kolonky jiní.

vzhledem k tomu, že se toto vlákno zvrtlo mimo meze slušnosti, diskuzi uzavírám. (Aurifer) (krokodýl)
nevidím nějaký relevantní důvod vlákno zamykat, přeci se nebudem chovat jako cenzoři a polobohové, nevidím zcela zřejmé důvody k uzamčení, myslím,, že pokud někdo je hrubý nebo sprostý na jiného uživatele, lze to řešit osobně - domluva, promazání, dočasný ban. V zamčeném vláknu si tak jako tak může každý ty nevhodné věci číst. Jsem pro otevřenou diskuzy v rámci slušnosti, alespoň přiměřené, nemyslím si, že by se měl jeden z moderátorů pasovat na morálního guru a o těchto ne zcela zřejmých věcech bychom se mohli poradit a rozhodnout "demokratičtěji", zas tak moc to nespěchalo (krokodýl)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Admine, zavři to vlákno, díky.
lihovar 20.01.2013 13:51
lihovar
když už "vážení administrátoři, prosím o zavření tohoto vlákna děkuji" oni s tebou taky kozy nepásl… poslední
Bergi 20.01.2013 17:09
Bergi

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru