Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tož je to za náma, osobně je mi z výsledku voleb trocha smutno, ale tak dalo se to čekat. Zemanovu t…
vavres 27.01.2013 19:04
vavres
Opět se prokázalo, že politika není záležitost logiky a zdravého rozumu.;-) Sice jsem Karla von Schl…
Petr60zelv 28.01.2013 12:22
Petr60zelv
Opět se prokázalo, že politika není záležitost logiky a zdravého rozumu. V těhle volbách se prostě…
Vladěk 28.01.2013 13:03
Vladěk
Myslím, že Zemanův spojenec Šoufl, pardon Šlouf, si s Kalouskem moc nezadá. Ale koule na noze jsou o…
Petr60zelv 28.01.2013 13:22
Petr60zelv
Vždyť, kvůli Šloufovi jsem nevolil ani Zemana. Ve druhém kole jsem nevolil - neměl jsem koho. Porovn…
Vladěk 28.01.2013 13:37
Vladěk
Byl v nejvyšší politice při všem tom rozkrádání a tunelování v devadesátých letech. Ježiši mě se z…
mmajuska 28.01.2013 14:38
mmajuska
Konečně názor rozumného člověka,který si nehraje na svatého....Já nikdy žádný ůplatek nevzal,protože…
strastav 28.01.2013 14:48
strastav
Konečně názor rozumného člověka,který si nehraje na svatého....Já nikdy žádný ůplatek nevzal,protože…
mmajuska 28.01.2013 14:52
mmajuska
JO? Tak já stím prostě nesouhlasím. Možná jsem naivní. Budete se asi divit, ale poznal jsem v životě…
Vladěk 28.01.2013 15:10
Vladěk
Njn, pak ono to tady nemá vypadat tak, jak to tu vypadá- a zase, národ má politiky (a prezidenta), j…
Aurifer 28.01.2013 15:26
Aurifer
Auri,to jsi asi špatně pochopila já na rozdíl od jiných lidí rozlišuji krádeš jako takovou a krádeš…
mmajuska 28.01.2013 15:55
mmajuska
To už fakt nemůžeš myslet vážně. Zabezpečit rodinu podvodama a úplatkama? Když teda pominu to, že si…
cejna 28.01.2013 16:13
cejna
Přesně tak. Navíc ideální mravní příklad pro svoje děti. Z basy té rodině pomůžeš úplně nejvíc. :-D…
BlackFlame 28.01.2013 16:24
BlackFlame
My jsme nikdy nebyly Ukrajina nebo Rusko,ale třeba právě tu Ukrajinu cekem slušně čím dál tím víc ná… poslední
mudla 28.01.2013 21:00
mudla

Tož je to za náma, osobně je mi z výsledku voleb trocha smutno, ale tak dalo se to čekat. Zemanovu týmu se nedá upřít,že po prvním kole svou kampaní (jakkoliv mi z ní bylo na blití) oslovil víc voličů, a tím pádem dokázal vyhrát. Od týmu KS mi tam chyběla nějaká změna a snaha o získání širšího spektra voličů.

Budu doufat,že se Miloš chopí svého úřadu zodpovědně, měl by dostat šanci i od těch,co volili KS a né hnedka softwarovou zbraní do zad...páč si ho prostě vybrala většina,taková je realita :-)

Pro nás cizomilce a rádobyvlastence, je potřeba to brát pozitivně, aspoň nám zůstanou ty Sudety, němčina se nestane úředním jazykem, novoroční projev nebude s titulkama ,hymna nebude przněna huhláním, Kalousek se nestane diktátorem, Klausovi neemigrujou atd. atd...:-)

Jinak děkuji za zajímavé vlákno a názory,pro mě to povětšinou bylo přínosné čtení:-)

Opět se prokázalo, že politika není záležitost logiky a zdravého rozumu.;-)
Sice jsem Karla von Schlaffenberg und zu Bilderberg volil, ale jeden můj hlas mu moc nepomohl. Knížepánu chybí jedna věc, kterou ožrala Zeman má - totiž schopnost rychlé a vcelku inteligentní reakce (Zeman není až zas takový hlupák, jak by si mnoho lidí přálo věřit) a briskní odpovědi. Kdyby na otázku o "sudetských" Němcích a Benešových Dekretech odpověděl něco ve smyslu - "Bylo to špatné a zločinné rozhodnutí, ale do budoucna nemůže zakládat žádný nárok na odškodnění..." - tak by byl s velkou pravděpodobností zvolen. Příchod lehce senilního veterána z druhé světové války pak už byl jen takový hřebíček na zatlučení rakvičky s prezidentskými ambicemi. Schwarzemberk sice později o nemožnosti odškodnění mluvil, ale to už bylo pozdě.:-/
Nevím, kdo dělal Schwarzemberkovi spin doctora, ale své úlohy se zhostil jen velmi prachmizerně.

Vždyť, kvůli Šloufovi jsem nevolil ani Zemana. Ve druhém kole jsem nevolil - neměl jsem koho. Porovnávat za kým stojí větší ha..l fakt nehodlám.
Nakonec, i kdyby nebylo Šloufa tak Zeman má taky své máslo na hlavě. Byl v nejvyšší politice při všem tom rozkrádání a tunelování v devadesátých letech.
U Schwarzenberga mi to fakt mrzí, protože kromě toho Kalouska bych k němu neměl žádný výhrady. Já prostě toho Kalouska nesežvejknu!

Byl v nejvyšší politice při všem tom rozkrádání a tunelování v devadesátých letech.

Ježiši mě se z vás chce blejt,na co si tady sakra pořád hrajete?Na pravdu,lásku k lidem a hlavně poctivost?Kradlo a tunelovalo se ve vládě vždycky a pořád bude ať tam sedí kdokoliv.Já tam sedět a mít tu možnost tak nehrabu rukama ale rovnou lopatou a šáhněte si sami do svého svědomí kdo z vás ne!!!!!Takže důvody nevolení Zemana jako že byl ve vládě při rozkrádaní prostě neberu.

Konečně názor rozumného člověka,který si nehraje na svatého....Já nikdy žádný ůplatek nevzal,protože mi ho nikdy nikdo nenabídl....Což mě mrzí,protože by se mi pár mega hodilo...

To bude asi tím že nesnáším lidi kteří se umí jen přetvařovat a ve skutečnosti by se chovaly stejně.

JO? Tak já stím prostě nesouhlasím. Možná jsem naivní.
Budete se asi divit, ale poznal jsem v životě člověka který by si nikdy nevzal úplatek, natož něco ukradl. Ve vašich očích tedy asi hlupák! Já osobně jsem si ho vážil.
Pamatuju si jak při rozšiřování letiště Ruzyně (za bolševika) bylo rozhodnuto že sudy se zbytky dvousložkové pryskyřice měly být zahrnuty buldozery jako odpad, a jak sháněl jemu nadřízené aby se zeptal jestli si je může odlít.
Bez urážek, kdo bere zlodějnu jako běžnou praktiku, tohle asi nikdy nepochopí. Bohužel!!!

Njn, pak ono to tady nemá vypadat tak, jak to tu vypadá- a zase, národ má politiky (a prezidenta), jaké si zaslouží. Však ono rčení "co Čech, to zloděj" má bohužel opodstatnění. Lidi tu kradou jak straky a omlouvají to tím, že se krade všude, i v nejvyšších kruzích a tudíž to vlastně není nic špatného...prostě ten komanč to tu tak zasel, no. Navíc zloději jsou tu i státem chránění- zkus si chytit na své zahradě zloděje a rozkopat mu (_!_). Pokud bude trochu znalejší zákona, tak Tě zažaluje za ublížení na zdraví, najde si doktora, co mu napíše trvalé následky a ještě mu budeš platit. A pokud sám nekradeš, tak jsi divnej a měl bys navštívit psychiatra.

Já osobně se s tímhle také neztotožňuji...a taky pro mě existuje plno krásnějších zemí, kde si nemusím zamykat auto, branku a instalovat drahé zabezpečovací systémy, protože se tam prostě nekrade a nemusím se obávat, že mě spoluobčan s ústy plnými vlastenectví a národní hrdosti půjde vykrást, protože to je přeci normální. Ono ani na pozemek Ti ani nikdo bez tvého vlastního svolení nevleze. A pokud ano, tak riskuje, že ho oprávněně zastřelíš.

Auri,to jsi asi špatně pochopila já na rozdíl od jiných lidí rozlišuji krádeš jako takovou a krádeš formou uplatku a korupce,nebo mi chceš taky nalhat že by jsi v pozici kde by to šlo myslela na daňové poplatníky a ne na sebe a zabezpečení své rodiny? Dostat se k moci a otevření nových možností i z toho nejkrotšího beránka udělá vlka .Na tohle téma už tady nemá smysl ani reagovat,jsou to jen keci a přetvářky nic víc.

To už fakt nemůžeš myslet vážně.
Zabezpečit rodinu podvodama a úplatkama? Když teda pominu to, že si za to můžeš jít na pár let sednout a třeba vyfásnout i náhradu způsobený škody, čímž rodině moc nepomůžeš, tak bych se hlavně nemohl podívat ani do zrcadla.
Není potřeba žít v přepychu. Kupuju to na co mám, když potřebuju nutně něco na co nemám, tak si holt půjčím nebo si to nekoupím (platí pro tera).
Normálně makám jako zaměstnanec, utáhnu z toho rodinu, barák a ještě mi něco málo zbyde na těch pár zvířat a nějaký to pivo.
Nikdy by mě nenapadlo krást a ani kradení/korupci schvalovat.

Přesně tak. Navíc ideální mravní příklad pro svoje děti. Z basy té rodině pomůžeš úplně nejvíc. :-D Tohle myšlení je úplně zcestné.

Přeci jenom už u nás nejsme Ukrajina nebo Rusko. Tady je riziko postižitelnosti podstatně vyšší. Úplatky se tu berou, ale spousta lidí na to taky dojela. Ono to zase není až tak "růžové". Největší problém je tu ten, že na mnoha státních zakázkách se krade jaksi "legálně". Prostě se to udělá tak, aby bylo všechno "legální" a něco se "přerozdělí". To mi ostatně vadí stejně jako ty úplatky, protože jde o peníze nás všech.

My jsme nikdy nebyly Ukrajina nebo Rusko,ale třeba právě tu Ukrajinu cekem slušně čím dál tím víc následujeme.A to nejenom úplatky a trestnou činností, ale bohužel i v zdravotním zabepečením a je otázkou několika let co se přidá i sociální a důchodoví marast. Dopobačenja!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru