Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem První letošní číslo časopisu TERAmagazín rozesláno na adresu odběratelů!

Právě rozesíláme první letošní číslo na adresy přihlášených odběratelů. V průběhu večera by se tak časopis měl dostat do všech e-mailových schránek, jejichž majitelé si už stihli přihlásit odběr.

V případě, že časopis ve schránce nenajdete, prvně prosím zkontrolujte složku spam. Bohužel některé rádoby e-mailové služby vyhodnocují náš časopis jako nevyžádanou poštu, přestože si jej odběratelé sami přihlásili. (typicky problémové jsou veškeré e-mailové adresy spadající pod seznam). V případě že časopis nenajdete ve schránce, budete mít kopii mailingu s odkazem pro stažení v soukromých zprávách na stránkách projektu TERAmagazín (teramagazin.cz) - platí pouze pro odběratele s plnou registrací.

Samozřejmě budeme rádi za zpětnou vazbu ohledně časopisu. Časopis prosím nepřeposílejte dále, pokud o něj někdo má zájem, doporučte mu prosím, kde si odběr přihlásit. Přihlášení odběratelé jsou pro nás jedinou odměnou a ukazatelem úspěšnosti naší práce.

Stále hledáme lidi, kteří by měli zájem se zapojit do tvorby, takže pokud máte zájem, stačí napsat na ales.kozubik@teramagazin.cz

Za redakci TERAmagazínu,
Aleš Kozubík

PS: mody bych poprosil o přišpendlení místo neaktuálního tématu.

Předmět Autor Datum
Dovolím si malý upload, chybí 23 odběratelů do první tisícovky, takže se stále pomalu ale jistě rozr…
Redsnake 03.02.2013 09:56
Redsnake
pro zajímavost graf narůstajícího počtu odběratelů s každým dokončeným číslem. [http://sphotos-h.ak…
Redsnake 07.02.2013 10:40
Redsnake
Dneska jsme tedy pokořili první tisícovku odběratelů. :-) poslední
Redsnake 17.02.2013 11:38
Redsnake

Dovolím si malý upload, chybí 23 odběratelů do první tisícovky, takže se stále pomalu ale jistě rozrůstáme.
MODy bych poprosil o přišpendlení tohoto vlákna místo starého, neaktuálního, případně alespoň odšpendlení neaktuálního vlákna.

PS: pokud by někomu časák nepřišel a měl zřízenou registraci řádně a včas (tj. nejpozději do 1.února někde dopoledne), tak stačí napsat a můžeme se na to podívat, proč časopis nepřišel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru