Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem První letošní číslo časopisu TERAmagazín rozesláno na adresu odběratelů!

Právě rozesíláme první letošní číslo na adresy přihlášených odběratelů. V průběhu večera by se tak časopis měl dostat do všech e-mailových schránek, jejichž majitelé si už stihli přihlásit odběr.

V případě, že časopis ve schránce nenajdete, prvně prosím zkontrolujte složku spam. Bohužel některé rádoby e-mailové služby vyhodnocují náš časopis jako nevyžádanou poštu, přestože si jej odběratelé sami přihlásili. (typicky problémové jsou veškeré e-mailové adresy spadající pod seznam). V případě že časopis nenajdete ve schránce, budete mít kopii mailingu s odkazem pro stažení v soukromých zprávách na stránkách projektu TERAmagazín (http://teramagazin.cz) - platí pouze pro odběratele s plnou registrací.

Samozřejmě budeme rádi za zpětnou vazbu ohledně časopisu. Časopis prosím nepřeposílejte dále, pokud o něj někdo má zájem, doporučte mu prosím, kde si odběr přihlásit. Přihlášení odběratelé jsou pro nás jedinou odměnou a ukazatelem úspěšnosti naší práce.

Stále hledáme lidi, kteří by měli zájem se zapojit do tvorby, takže pokud máte zájem, stačí napsat na ales.kozubik@teramagazin.cz

Za redakci TERAmagazínu,
Aleš Kozubík

PS: mody bych poprosil o přišpendlení místo neaktuálního tématu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny