Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Software - evidence chovu pro teraristy - vývoj

S tímhle nesouhlasím
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory a můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat...

Zároveň se rozšířily i tablety...
Mám tablet, ntb, jeden přímo u terek na jejich "ovládání", většinou mi na tom běží muzika nebo film, když tam dělam a stejně mne nedonutí nic, abych tam něco zapisoval, ty nejdůležitější věci vždy jednou za čas opíšu ze sešitu, abych je měl po ruce, když se s někym o něčem domlouvam, ale 90% záznamů je "recyklovatelných", doma co jen jde je "wireless", takže i třeba v tom tabletu si můžu zapisovat on-line a veř, že stejně všechno co můžu, píšu na sklo terárek, důležité věci do sešitu a extra důležité(týkající se ale i domácnosti, celého hospodářství i školy) píšu na tabuli. Ono totiž vezmeš do ruky mnohem snáž tužku a napíšeš to, když to máš zrovna v hlavě, než si jít umýt ruce, něco někde nají v el. podobě na pc (či čemkoli jinym) a zapsat to. Pak zjistíš, že tam nezapíšeš stejně skoro nic. Ještě možná tak, když má člověk hadíka alíka, kterýmu má čas psát ještě blog, ale ne když bys tam denně psal x záznamů.
Ale určitě se najde někdo, kdo by to používal. Našli se uživatelé pro oba programy. Já chtěl hlavně zmínit to, že chovatelé, co toho mají víc, nemají na to čas a ti starší většinou ani chuť tahat si do chovu nějaké novoty, co jim nic neulehčí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny