Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosba o překlad článku z angličtiny

Netusim proc mate potrebu se se mnou hadat o tom jestli to je machine translation nebo ne ale bohuzel jsem tvrdohlavej a neda mi to abych to prestal resit.

no dobre ta prvni veta je asi nejsrozumitelnejsi z celyho clanku a trosku sem to mozna s jejim hodnocenim prehnal ale ona je proste divne napsana

4erw, 11.02.2013 11:04
A není zde since použito jako podmínka? Tedy - Mějte na paměti, že je zde část, která je těžko srozumitelná, pokud použijete překladač?
neni i kdyby byla pak dava jeste mene smyslu nemluvne o tom ze by bylo zbytecny tam neco takoveho psat jakykoliv predklad pomoci automatickeho prekladace muze (a pravdepodobne bude) byt tezko srozumitelny


no aby to bylo pro uplnost tady je hned prvni odstavec

First, a Stag beetle to breed is purchased or collected.
Let's keep in mind that in a Dorcus hopei breeding is difficult if it is not a hibernation individual.
Since it is almost copulation ending when it is a wild Stag beetle, it can breed only by female.
The length has an individual difference fairly also by the same kind. For raising a large-sized individual, the large parents is hereditarily said to be advantageous. However, as long as there is also no specialist, it will seldom be necessary to care.
Since it is possible enough to raise a large-sized Stag beetle from a small parents, if it purchases for the purpose of only generation breeding, a cheap small pair will be a recommendation.
A winter season and those who cannot do warming think that breeding of the Stag beetle from a foreign country is difficult. Probably, it will be better to breed the Stag beetle from domestic.
no mel jsem sice chvili chut to vic rozebrat proc je to spatne ale to bylo moc prace :P

kazdopadne relativne se tomu porozumnet da ale nektery vety nedavaji smysl vubec a muzu jen odhadovat co ti chce basnik rict

a proste a jednoduse tohle je prelozeno prekladacem

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny