Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Šváby v Ostrave

Dobry den,
chystam sa do Ostravy na burzu 17.3.2013. Predtym som tam este nikdy nebol. Zaujima ma od ludi ktori tuto burzu navstevuju aky tam zvykne byvat vyber svabov. Skor by som chcel vacsie druhy.Resp. mozte kludne napisat co konkretne tam podla vas bude co sa tyka svabov.
PS: zrejme budem kupovat aj agamu bradatu - dospeleho jedinca(samca). Tak by som chcel vediet ci mam sancu na kupu (aj keby som nic nekupil nic sa nedeje a beriem to ako mensi vylet k nasim zapadnym susedom:))
Dakujem.

Předmět Autor Datum
Dubie tam jsou. Nějaké další jsem taky viděl. Krmného hmyzu tam je taky dost. Ale doporučuji přijít…
hawok 28.02.2013 17:12
hawok
Dakujem za info. Pozeral som zopar inych komentov a asi pojdem na burzu konajucu sa 23.3. Aqua terra…
veduci 01.03.2013 10:54
veduci
17.3. to jsou myslím fauna trhy že? Chodím na oboje. Na Fauna trzích najdeš od krmení pro chlupaté m…
Sikora 01.03.2013 14:46
Sikora
Ano 17.3. su fauna trhy. Ale rozhodol som sa predsa len na 23.3. aqua terra. Super, ak budu vyhodne…
veduci 01.03.2013 20:31
veduci
Ne opravdu tam někteří mají šváby v kýblech :-D Nějaké jiné druhy tam taky určitě najdeš. Ale štěstí…
Sikora 01.03.2013 20:54
Sikora
Dakujem, urcite si daco pozistujem, nech mam ako-tak prehlad o druhoch a hlavne aby som mal cas si d…
veduci 01.03.2013 21:29
veduci
Zdravím, každou terra burzu v Ostravě prodávám šváby. Skoro vždy mám něco okolo +/- 10 druhů na prod…
Therea 18.03.2013 21:14
Therea
Poslite mi ake druhy mozte priviezt aj s cenami a dam vam vediet. Dakujem. poslední
veduci 18.03.2013 21:44
veduci

17.3. to jsou myslím fauna trhy že? Chodím na oboje. Na Fauna trzích najdeš od krmení pro chlupaté mazlíčky přes rybičky, ptáky (papoušky atd), psy, králíky až po různé ještěry, hady a pavouky. Krmný hmyz tam je samozřejmostí. Ale pokud chceš něco co se týká přímo teraristiky tak je Aqua-terra 23.3. Na Aqua-terra burze jsou vždycky dubie po "kýblech", pak tam je hodně tartar (červený, menší než dubie, leze po skle, klade ootéky). Už jsem tam viděl i harlekýny (menší bílý a pruhama černé nebo tmavě hnědé) a vždycky tam jsou madaskarští. Zatím jsem je tam viděl vždycky takže nebude problém něco vybrat. Pokud se zadaří můžem se tam i potkat ;-)

Ano 17.3. su fauna trhy. Ale rozhodol som sa predsa len na 23.3. aqua terra.
Super, ak budu vyhodne ceny za agamy tak budem asi potrebovat za "kybel" svabov ale rad by som si chcel zadovazit aj nieco menej chovane len tak na vyskusanie (myslim svaby). Budem zrejme porebovat aj nejake prislusenstvo do teraria (vyhrevny kamen,daco na dalsi ohrev prostredia, UVB..)

Ne opravdu tam někteří mají šváby v kýblech :-D Nějaké jiné druhy tam taky určitě najdeš. Ale štěstí přeje připraveným. Zkus se s někým domluvit třeba na ifauně. Docela často tam dává inzeráty chlapík z Havířova a u něj si vybereš dosytosti řekl bych, taky už jsem od něho po nějkých druzích pošilhával. Možná když mu napíšeš email tak se dohodnete. Snad to nebude nikdo brát jako nějakou reklamu ale tady ti dám odkaz na stránky www.rainforest.estranky.cz a hned ti tady přihodím inzerát z iFauny. Je sice starší ale podle toho co jsem si všimnul pořád něco má http://www.ifauna.cz/bezobratli/inzerce/r/detail/1 938816/svabi/ :-)

Zdravím,
každou terra burzu v Ostravě prodávám šváby. Skoro vždy mám něco okolo +/- 10 druhů na prodej, ale chovám jich daleko více a čekám až se pořádně rozjedou :) kdybyste měl o nějaké zájem, tak napište a můžu je dovézt. Budu v mít stůl v malém sále

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru