Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terárium

Živej tvor není to samý co tabulka v excellu. To by si měl každej uvědomit. Dnes je každej línej si zjistit alespoň základní informace a čeká, že mu je někdo naservíruje na zlatým podnose. Když si někdo není sám ochotnej zjistit takový triviální věci, jak potom bude řešit případný problémy nebo i jen běžný "odchylky od normálu" během několika let chovu. Jak si někdo, kdo nemá čas na to aby si přečetl nějakou základní brožurku o vybraným zvířeti najde ten čas na to zvíře samotný?
Když na tu knížku někdo nemá těch pár korun, jak dokáže zabezpečit svého chovance po dobu několika let?
Navíc, dnes je proboha 21. století, doba internetu, kde se dá najít opravdu kvanta kvalitních, relevantních informací. Předpokládám, že když někdo ovládá excell, tak by mohl zvládnout i google. V opačným případě by si stejně nic živýho pořizovat neměl. Lidi buďte trochu samostatný. Vyhledávejte a vstřebávejte informace a nečekejte jen na to až vám pečený holubi přilítnou do úst...
Nechápu nářky tazatelů, že někdo nechce odpovědět na dotaz, na kterej už odpovídal x-krát.
Pak taky nechápu příspěvky některých uživatelů, kteří napíší dlouhej příspěvek o tom, jak se tady neradí, lidi jsou tady šíleně neochotný a arogantní, ale sami zakladateli vlákna mijak neporadí. Jakým přínosem pro poradnu a pro teraristiku takový příspěvky jsou? Jak konkrétně zadavateli pomůžou? Tvrdím, že příspěvek, kterej odkáže tazatele na políčko hledat je mnohem přínosnější.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny