Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké zvíře do terária s40h30v60

Zdravím,
doufám, že když říkáš, že o chov zvířat nemáš zájem, že to znamená, že nemáš v úmyslu je množit, ne že bys neměl zájem se o ně starat:x:.

Ale i tak mě trochu vyděsilo, že ze všeho nejdřív chceš fotky zvířat, ale neptáš se vůbec na jejich potřeby. Tak se teda budu ptát já: jakou péči jsi ve své situaci schopen zajistit - třeba pčítáš s tím, že budeš mít doma krmný hmyz (zrovna u těch šípových žab je to celkem ne úplně banální), počítáš s tím, že terárko bude topit a svítit, můžeš investovat to elektroinstalace v terárku i spotřeby elektřiny atd. Pokud ne, tak to výběr dost omezuje - napadaj mě akorát bezobratlí - strašilky, lupenitky, mnohonožky, fotky si snadno vygůglíš.

Vážně na každým zvířeti je kupříkladu dost důležitý co žere a jak často a jestli mu to mohu bez větších obtíží zajišťovat.

A dej sem třeba fotku toho terárka (nebo popiš) abysme viděli kde to má udělaný otvírání a větrání a jestli v tom už je nějaké další vybavení nebo jaký tam chceš mít. A mají tam být živé kytky nebo ne??

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny