Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Smutek po smrti kamarádky agamy

Beztak spáchal sebevraždu kvůli těm procházkám
tohle nemyslíte vážně že ne?:D

Tady se to zvrhlo z jedné diskuze do úplně jiné. Opravdu mě dostává, jak tady lidi srovnávají jabka a hrušky (agamy s hady, rybičkami atd...)
To, že agama škrábe na sklo nemusí vůbec nutně znamenat, že má nevhodné podmínky. Když jsem měl v teráriu 3 agamy, tak škrábala jen jedna a já si myslím, že má prostě non stop hlad a takhle se dožaduje krmení nebo jiné pozornosti.
Před nějakým časem jsem měl chameleona, který byl v klidu ve svém teráriu, ale jakmile zahlédl někoho v místnosti - okamžitě se sápal ven a ihned si na kohokoliv vylezl.
Momentálně mám leguána a agamy, ale zatím ven pouštím pouze agamy. Leguán ještě nemá ani rok a je velmi plachý, takže mi to přijde moc riskantní. Agamy pouštím většinou o víkendu tak na hodinu a po pokoji rozsypu zelené. Mají to radši než z misky = sežerou toho více. Samec si občas vyleze na gauč a dívá se s námi na televizi. Jednou si lehl na přítelkyni, když spala, a vyhříval se na ni.
Je to věc názorů, uspořádání bytu atd atd...Nikomu neberu jeho názor ,,nepouštět agamy,, , ale některé ty komentáře jsou vážně k smíchu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny