Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Phelsuma M. Grandis (začátky)

Tak nechci radit :-D nemam zkusenosti, ale co jsem vycetl, tak je urcite lepsi UVB. Jinak nutny dodavat D3 doplnky vyzivy, ale kdyz si to spocitas, te bude stat vyziva Dvic jak ta elektrina za rok. :-)

EDIT reakce.

Tak to jsem rad, ze alespon lze to trochu resit. Samozrejme krajni varianta nechat je 14dni bez jidla, snazil by jsem se aspon aby nekdo dosel a dal najist.
Ten Monsoon fakt nevim, jsem ochoten do neho jit, ale ted nevim zda rovnou, aby jsem to vklidu tam vsechno nasoukla nez privedu Phelsumky nebo pak to dodelat. I kdyz by to bylo dle navodu provliknuti 1hadicky dirkou.

Jinak to terrarko, sel by jsem i do vetsiho, ale uz ho nemam kam dat :-/ mam namereno krasny misto kam jde i slunce rano na budicek :-) a tam proste nedam vic jak 45x45 a je to tak, ze kdyby tam bylo 90cm na vysku coz jsem puvodne chtel, tak by to vypadalo hrozne a jeste by jsem musel snad na zebrik abych utrel prach nahore na zarizeni. Tech 60cm by snad melo stacit, jeste jsem pro jistotu si to byl ocihnout jak je to veliky ve zveraku, no meli tam dany 2Chamace v tom.
Jinak bambus, snad v Horenbach nebude nako krute drahej. Jeste planuju tam dat Bromelie, Fikovnik na tazeni, mozna jazyk a Dracenu, ci muzete jeste poradit. Neco tahliho co roste rychleji aby se jim to tam trochu zalesilo. Proto jsem i chtel zavlazovak, kvuli tomuze krasne pravidelne by to rosil sam. A ze jede fakt dobre, sem koukal na youtube.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny