Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Phelsuma M. Grandis (začátky)

Hezky den. Precetl jsem si bezmala cele forum co jsem nasel o Phelsume M. Grandis.

Mam vyhlidute u nas krasny parek, samec import, samice rozena tady, jsou nadherny, vypadaji velmi zdrave a spokojene, krasne zeleny, cili, samice trochu placha, ale samec lize z ruky- parada:-D, jsou asi cca 1rok stari, ted meli snuzku. Co me pobavilo, tak jak se neco nekde zasramoti samec zvedavej, samice placha, trochu tam probehla a bum k samcovi na zada se schovat.

Ale premluvte me :-D . Stale vaham, zda-li si je mam poridit, nechci totiz neco zanedbat, ale na druhou stranu, mam rodinu, dcerka de letos do skoly, to bude starosti nad hlavu, prace apod. Proto se obracim na zkusenejsi, co dokazi poradit, jak je chov narocny. Kolikrat mesicne se meni podestylka, zda-li je to potreba, cisteni udrzba terraka obecne. apod.

Styl meho zivota je klasicky prace na dopoledne, odpoledne doma, sem tam vylety, ale nejdulezitejsi je, ze jezdime v lete na dovolenou, nekdy tyden nekdy 14dni a bac, tady vidim prvni kamen urazu, jak dlouho vydrzi Grandisky bez jidla nebo jak to dobre udelat, aby to vklidu minimalne 9dni prezily. Bojim se, ze nikdo z rodiny ani snad toho cvrcka do ruky neveme :-D

Mam jiz vyhlidnuty terrarko 45x45x60cm od exo terra, dokonce sem udolal cenu 1500Kc :-) Chci koupit v Horenbachu bambus, kvetiny(zive). Ve zveraku podestylku.
Nahoru org. kryt s repti-glo 10 26W do vnitr day-glo25W, popripade zainvestuji i do aut. zavlazneho systemu Monsoon RS 400, ktery taky muzu mit za hodne dobrou cenu, zase kvuli dovolene, kde zavlaha vklidu 14dni vydrzi.

Budu rad za kazdou radu a za ty co tady jsou diky, hodne pomohli.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny