Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vtipné události

CCa před 14 lety.
Zjistil jsem jednoho dne,že mi z terrária zdrhnul samec Lampropeltis triangulum sinaloae. Nikde jsem ho nenašel,až po 3 týdnech v noci sedím a koukám na telku.V tom jsem slyšel nějaké skřípání,tak jsem rozsvítil,koukal po pokoji a poslouchal odkud by to mohlo jít.Jak tak šmíruju ,tak mě najednou trklo,že na kazeťáku,kde mi chyběl jeden čudlajz na přetáčení kazet tam najednou není mezera. Frajer si zalezl do toho kazeťáku a tou dírou čučel ven.Dlouhej šroubovák jsem neměl,abych kazeťák rozebral a tak jsem zhasl,nechal svítit jen lampičku a čekal než vyleze.Samozřejmě chlapec nikam nechvátal a vylezl až ve 2 hod. v noci,ale já ráno v 5:00 vstával do práce.Ten den jsem měl oči jak králík s mixomatozou,ale byl jsem totálně šťastnej,že jsem ho našel a odchytil.

cca tři roky poté.

Od kamaráda jsem dostal vodní želvu 1,0 Graptemys geographica,cca 15cm velkého.Rušil akvárko (želvárko) a želváka mi dal . Byl krásný letní den a já dal želváka do nafukovacího bazenu 3x2 m asi 50cm hlubokého.Dal jsem mu tam i kus korkové kůry,aby mohl na souš.Jenomže želvák chtěl trochu klidu a tak si lehl na dno a odpočíval.Manželka šla zhruba po hodině kolem bazenu a začala mi nadávat,že se utopil. Já se začal smát a klepal si na čelo,co to mele za kraviny,ale ona vytáhla želvu z vody a začala s ní třást.Želvák se probral,vytáhl hlavu a krk z krunýře a nechápavě na ni koukal.Vzal jsm ho a se smíchem a slovy,že ho ani nenechá vyspat jsem ho nesl do želvária. Když jsem zašel za roh,přiblížil jsem si želváka k obličeji a řekl mu,že ty ženský jsou praštěný.Jenomže ten blb nelenil a jak byl nasr..ej vypálil a zakousl se mi do špičky nosu. S oslovením,,Ty kretene" jsem se ho snažil marně sundat,ale nechtěl jsem mu moc mačkat hlavu,abych mu neublížil.Najednou mi hlavou bleskl nápad,že mu dám ledovou sprchu tak jsem zašel do koupelny.vrazil hlavu pod kohoutek a pustil studenou vodu.
ALE Želvák sice v šoku byl,jenomže se zatáhl do krunýře a já měl šok mnohem větší a na rypáku narvanej ten krunýř se zakouslým želvákem.Zhruba po 15 minutách jsem se rozhodl,že tedy asi přijdu o kousek nosu a želváka jsem s křikem a násilím serval dolu. Na špičce mi zůstala krásná značka ve tvaru obráceného písmene V a pod ním hezká tečka.
V práci jsem kolegům vyprávěl co se mi stalo a všichni ti dobráci se váleli smíchy.

Týden na to má dcerka,teď už j je 16let chtěla dát želvákovi pusu a on jí chytil za ret,což málem dopadlo špatně,tak jsem ho zase já daroval dalšímu kamarádovy,aby si s ním taky užil. :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny