Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vtipné události

Tak se musím pochlubit :-D 14 dní zpátky mi 5ti měsíční užovák vzal roha. Pokoj pochopitelně rozházenej vzhůru nohama, prohledali jsme snad všechno a had nikde. Udělala jsem "pastičky" v podobě krabiček s vlhkými ručníky, rozestavěla CDčka, had nikde. Po třech dnech od úprku se přišel slavnostně vy*at přímo před svoje terárko, aby se nám předvedl, jakej je to anarchista a rebel. Prohledala jsem okolí, had nikde. Včera ráno vstanu, na zemi u křesla /který jsem div při hledání nerozškubala/ hadí svlečka, a užovák na mě čumí z terária "sakra, jsem doma, a ještě jsi nenavařila žádný holata, co je o za bordel?!" :-D Samotné terárium jsem pochopitelně prohlížela každý den, zjevně se prostě rozhodl vzít 14 dnů dovolenou.
Alespoň mám jistou, že se mu v teráriu líbí, všude dobře, doma nejlíp! :puff:
Máte nějaké podobné vtipné zkušenosti? Ráda se pobavím. Že se mi had dobrovolně vrátí domů, to by mě opravdu nenapadlo, mističky s vodou jsem po pokoji umístila, takže kvůli vodě se nevrátil, a teplotu mám v pokoji běžně 25. Asi ho děsil ten bordel a nemohl to vydržet :-D

Předmět Autor Datum
To já jednou (už to bude 17.let) jsem zjistil,že mi frnklo z terárka mládě Corallus enydris cooki.By…
mudla 06.05.2013 15:20
mudla
CCa před 14 lety. Zjistil jsem jednoho dne,že mi z terrária zdrhnul samec Lampropeltis triangulum si…
eunectes 07.05.2013 07:13
eunectes
To já 14 dní zpátky čekám na film v kině, když v tom mi zazvoní telefon a tam pomalu už hysterická s…
Jiras 07.05.2013 11:04
Jiras
:-D Je v tom hrnci??:-D
johny13 07.05.2013 11:42
johny13
Podle sebe soudím, že kecka přiklopená krabicí a na krabici pouze jako zátěž hrnec, nedejbože, že by…
Kája z Brna 07.05.2013 12:37
Kája z Brna
Pravda je to tak :D Ale nevim proč si vybral zrovna tu nejsmradlavější botu :D poslední
Jiras 07.05.2013 13:57
Jiras
Prava cinska spesialita? Bóbika? :-D
lucifer 07.05.2013 12:43
lucifer

To já jednou (už to bude 17.let) jsem zjistil,že mi frnklo z terárka mládě Corallus enydris cooki.Byla to taková malá hnědá,okatá špagetka.Dostal jméno Korálek.Hledal jsem ho týden,byl čas vánoční a nikde nic!Už jsem se s ním v duchu rozloučil,dal jsem si sklenku burbonu a dostal jsem chuť na čokoládu.Přijdu tedy k vánočnímu,umělému stromečku a hledám nějakou kolekci,které si má žena ještě nevšimla.Hledám tedy,šmátrám a najednou z ničeho nic "ŤAF" !!! Korálek se zakousl do mé dlaně.Celou dobu byl na "stromě" a vyhříval se od blikajících žároviček.No šel zpátky do terária a já si místo čokolády dal ještě jeden (ne poslední) burbon.:-)

CCa před 14 lety.
Zjistil jsem jednoho dne,že mi z terrária zdrhnul samec Lampropeltis triangulum sinaloae. Nikde jsem ho nenašel,až po 3 týdnech v noci sedím a koukám na telku.V tom jsem slyšel nějaké skřípání,tak jsem rozsvítil,koukal po pokoji a poslouchal odkud by to mohlo jít.Jak tak šmíruju ,tak mě najednou trklo,že na kazeťáku,kde mi chyběl jeden čudlajz na přetáčení kazet tam najednou není mezera. Frajer si zalezl do toho kazeťáku a tou dírou čučel ven.Dlouhej šroubovák jsem neměl,abych kazeťák rozebral a tak jsem zhasl,nechal svítit jen lampičku a čekal než vyleze.Samozřejmě chlapec nikam nechvátal a vylezl až ve 2 hod. v noci,ale já ráno v 5:00 vstával do práce.Ten den jsem měl oči jak králík s mixomatozou,ale byl jsem totálně šťastnej,že jsem ho našel a odchytil.

cca tři roky poté.

Od kamaráda jsem dostal vodní želvu 1,0 Graptemys geographica,cca 15cm velkého.Rušil akvárko (želvárko) a želváka mi dal . Byl krásný letní den a já dal želváka do nafukovacího bazenu 3x2 m asi 50cm hlubokého.Dal jsem mu tam i kus korkové kůry,aby mohl na souš.Jenomže želvák chtěl trochu klidu a tak si lehl na dno a odpočíval.Manželka šla zhruba po hodině kolem bazenu a začala mi nadávat,že se utopil. Já se začal smát a klepal si na čelo,co to mele za kraviny,ale ona vytáhla želvu z vody a začala s ní třást.Želvák se probral,vytáhl hlavu a krk z krunýře a nechápavě na ni koukal.Vzal jsm ho a se smíchem a slovy,že ho ani nenechá vyspat jsem ho nesl do želvária. Když jsem zašel za roh,přiblížil jsem si želváka k obličeji a řekl mu,že ty ženský jsou praštěný.Jenomže ten blb nelenil a jak byl nasr..ej vypálil a zakousl se mi do špičky nosu. S oslovením,,Ty kretene" jsem se ho snažil marně sundat,ale nechtěl jsem mu moc mačkat hlavu,abych mu neublížil.Najednou mi hlavou bleskl nápad,že mu dám ledovou sprchu tak jsem zašel do koupelny.vrazil hlavu pod kohoutek a pustil studenou vodu.
ALE Želvák sice v šoku byl,jenomže se zatáhl do krunýře a já měl šok mnohem větší a na rypáku narvanej ten krunýř se zakouslým želvákem.Zhruba po 15 minutách jsem se rozhodl,že tedy asi přijdu o kousek nosu a želváka jsem s křikem a násilím serval dolu. Na špičce mi zůstala krásná značka ve tvaru obráceného písmene V a pod ním hezká tečka.
V práci jsem kolegům vyprávěl co se mi stalo a všichni ti dobráci se váleli smíchy.

Týden na to má dcerka,teď už j je 16let chtěla dát želvákovi pusu a on jí chytil za ret,což málem dopadlo špatně,tak jsem ho zase já daroval dalšímu kamarádovy,aby si s ním taky užil. :-D

To já 14 dní zpátky čekám na film v kině, když v tom mi zazvoní telefon a tam pomalu už hysterická spolubydlící. Prej mi zase utekl had (korálovka cca 35cm). Říkám že je to nemožný, protože je v terárku, ze kterýho utýct nemůže. No ale nějak se dostal ven, vyšplhal cca 1,2 m na botník a zalezl si do boty. Když se chtěla spolubydlící obout, tak se tam něco hnulo a hle had a málem dostala infarkt. Tak jsem jí postupně popisoval jak ho má odchytit, ale ona to pojala svým vlastním způsobem :D viz. foto. Když jsem přišel domů, nestačil jsem se divit :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru