Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zařízené terárium

rád bych se zeptal, jestli tohle http://www.robimaus.cz/cs/sklenena-teraria-s-uvb-o svetlenim/1216-terarium-agama-velke-s-uvb-osvetlen im-8595203001494.html je vhodný pro agamu. respektive co bude potřeba dokoupit a tak. jestli osvětlení stačí a tak. nemáte s tímto terárkem někdo zkušenost? původně jsem měl v plánu dělat pozadí apod. sám, ale není na to teď čas. D9ky

Předmět Autor Datum
Ked ti nevadi ze to vyzera dost lacno,kludne..substrad,bodovka,miska..a je to..
terrar 07.05.2013 00:49
terrar
Za ty peníze udělám skoro dvě a hezčí....strastav@centrum.cz
strastav 07.05.2013 06:52
strastav
Vypadá to úplně hrozně. Za to bych nedal ani litr. Osobně jsem schopen sehnat celoskleněné terárko s…
Čáry 07.05.2013 08:47
Čáry
Fakt strašně drahý, raději bych si pozadí udělala sama.
Kája z Brna 07.05.2013 12:45
Kája z Brna
Za ty peníze udělám skoro dvě a hezčí....strastav@centrum.cz A to včetně toho osvětlovacího komplet…
midloch73 07.05.2013 12:44
midloch73
2000 svitidlo s trubici (jinak - ty prachy bych za svitildlo uprimne nedal), do tisicovky ten zbytek…
lucifer 07.05.2013 13:51
lucifer
Dobrý den, všechny vás, kteří tvrdíte že uděláte terárium za "hubičku" chápu. Sám si peníze také net…
Jo jo 07.05.2013 15:10
Jo jo
Přesně tak. Firmu sice znám a to včetně majitele, ale taky jsem se jich nezastával a komentoval jsem…
midloch73 07.05.2013 15:28
midloch73
Já jsem se "nenavážel" do vás. Omlouvám se pokud to tak vyznělo. Já spíš tak obecně když už delší do…
Jo jo 07.05.2013 15:46
Jo jo
Já to taky tak vůbec nebral, že by jste se do mne navážel. Taky mne mrzí, že jsem se na tuto poradnu…
midloch73 07.05.2013 15:51
midloch73
Like.
Jo jo 07.05.2013 15:57
Jo jo
Léta kupujeme chleba v malé domácí pekárničce,a ted musím přestat,protože jsem se dozvěděl,že to tam…
strastav 07.05.2013 16:12
strastav
vždyt si to sami vysvětlujete v tom příspěvku proč je teráko drahé (že platí zaměstnance, dopravu, m…
Lili.. 07.05.2013 16:30
Lili..
Reakce zcela mimo... Pan Stránský Vladimír měl reagovat na to, zda za ty peníze budou mít ty jeho sk…
midloch73 07.05.2013 16:46
midloch73
není to reakce mimo...odpověděla jsem Vám na to, proč může být terárium levné a kvalitní. Vy jste se…
Lili.. 07.05.2013 16:47
Lili..
Dobře. Možná máte pravdu možná ne. V tom případě si kupte terárium od pana Stránského a kvalitní UV…
Jo jo 07.05.2013 19:36
Jo jo
kterou dodává výhradně Robimaus Tak solar raptor si můžeš koupit i u MadMika ;-).
cejna 07.05.2013 19:39
cejna
- i ty vybojky jsou značky "Fung JueJing" aneb. ze Země středu. ;-) O nejake vyhradnosti se umluvit…
lucifer 07.05.2013 20:14
lucifer
Ach jo!!! ...a plno jiného exklusivního zboží… poslední
Jo jo 07.05.2013 20:41
Jo jo

Vypadá to úplně hrozně. Za to bych nedal ani litr. Osobně jsem schopen sehnat celoskleněné terárko s větráním nahoře a pod šoupačkama od 1800 do 2000kč. Pozadí bych si také udělal sám. Maximální cena 2500 kč. A myslím že když si s tím každý trochu vyhraje tak to bude vypadat líp než tahle slátanina.

2000 svitidlo s trubici (jinak - ty prachy bych za svitildlo uprimne nedal), do tisicovky ten zbytek ...netusim co stoji sklo ale za litr bych se s tim + pozadim nepiplal

- drahe to ale rozhodne je, nelibi se mi barva na pozadi (ktere je ale jinak celkem OK), kdyz se tam doplni vyhrevne misto tak pro jednoho dospelce by spatne nebylo.

Dobrý den, všechny vás, kteří tvrdíte že uděláte terárium za "hubičku" chápu. Sám si peníze také netisku. Málo komu ale asi dochází, že výše zmíněná firma (ale samozřejmě i plno jiných firem) se svojí produkcí živí! Dělá to jako svojí práci - obživu. Zkuste z těch vašich utržených peněz za terárium jak většina tvrdíte (okolo 2000,- max. za 100x50x50 vč. pozadí atd.) zaplatit vše co musíte jako firma (místo podnikání, zaměstnance, daně, sociální a zdravotní pojištění, zřejmě nějaké auto atd. atd.).
Pochybuji, že když nakoupíte řekněme materiál za 1500,-, že vám na toto vše bude stačit zisk 500,-. Určitě ne.
Kdo se živí sám (jako OSVČ), tak mi dá zapravdu. Pokud ne, tak pak zřejmě ten dotyčný neplatí daně, sociální, zdravotní, chodí všude pěšky, výrobu prování asi v obyváku a rozhodně nemá zaměstance a už vůbec nenabízí takové služby jako např. výše uvedená firma. Nechci se té firmy zastávat, ale možná by neškodilo koukat také z toho druhého pohledu!

Přesně tak. Firmu sice znám a to včetně majitele, ale taky jsem se jich nezastával a komentoval jsem jen příspěvek,

Za ty peníze udělám skoro dvě a hezčí....strastav@centrum.cz

Dotaz od a.pospa byl

je vhodný pro agamu. respektive co bude potřeba dokoupit a tak. jestli osvětlení stačí a tak

Stačilo, když už někdo musí reagovat, napsat něco jako z části terrar: rozměrově ano, vybavení světlem vyhovující, doplnit výhřevnou žárovkou, misku, substrát, možná nějakou větev a nic víc nekomentovat. Uživatel a.pospa si terárium vybral, tak proč hned psát "za ty prachy to udělám, nebo za ty prachy bych to nebral, nebo světlo za 2 litry bych nechtěl"?

Já jsem se "nenavážel" do vás. Omlouvám se pokud to tak vyznělo. Já spíš tak obecně když už delší dobu sleduju jak jsou "všichni chytří". Ono je něco jiného udělat si terárium doma sám pro sebe, pak dělat doma terária jako obživu (sám, bez zaměstanců, v domácí dílně,...) a pak dělat terária a další věci okolo profesně na nejvyšší úrovni (se zaměstanci, velkými podnikatelskými prostory, atd. atd.) jako výše uvedená firma (a mnoho jiných firem). Přirovnám to jako ke hře v PC. První level zvládne skoro každej, poslední již málokdo.

Já to taky tak vůbec nebral, že by jste se do mne navážel. Taky mne mrzí, že jsem se na tuto poradnu zaregistroval s pocitem, že já někomu, nebo někdo mě s něčím poradí, ale ne vždy tomu tak je a i když bych chtěl na něco reagovat, tak si to raději rozmyslím, aby mi někdo zase nenapsal, že on má jiné zkušenosti a že pokud jsem se já s něčím ještě nesetkal, tak on určitě ano a tak podobně.

Léta kupujeme chleba v malé domácí pekárničce,a ted musím přestat,protože jsem se dozvěděl,že to tam neumí!!!Nemají vůbec žádné zaměstnance,novou halu a auta!!!Amatéři....A pro mléko k sousedum,co mají kravky?Né,nemají mléko,ale hnus!!!Přeci to neumí,když neplatí daně a sociální....Takže ode dneška supermarket,tam mají zaměstnance a platí daně!!!Děkuju,už jsem v obraze....

vždyt si to sami vysvětlujete v tom příspěvku proč je teráko drahé (že platí zaměstnance, dopravu, má větší náklady...) tak proč si to logicky nekoupit od někoho kdo má terárko úlně stejně možná lépe kvalitní a tyto náklady nemá čili je v řetězci první? Prostě je výrobce bez mezičlánku?
Proto to strastav má levné, je to kvalitní a je to přímo od něj..doporučuji nějakou knížku o logistice než se tu rozčilovat

Reakce zcela mimo... Pan Stránský Vladimír měl reagovat na to, zda za ty peníze budou mít ty jeho skoro dvě terária i to stejné osvětlení. O ničem jiném to nebylo. Tak jaképak shánění knižky o logice. Uznávám, že je udělá levnější, že budou možná i hezčí, ale o to nešlo. Nabízené terárium je něčím vybavené a to si myslím, že je v jeho komentáři přehlédnuto.

Dobře. Možná máte pravdu možná ne. V tom případě si kupte terárium od pana Stránského a kvalitní UV výbojku značky..., kterou dodává výhradně Robimaus u nich. A je to vyřešené. Možná vám ale nedošlo, že třeba tyto výbojky a plno jiného exklusivního zboží (které třeba hojně kupujete), mohou dovážet z části proto, prože jejich zisky jsou i z těchto terárií. To je ale jedno...Kupujte si vše nejlevnější - značky "Fung JueJing".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru