Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nenáročné zvíře

No moc možností není, buď jak píše Bahno nějaký hmyzáky, nebo v boxu kde by nebylo až tak vidět že se svítí nějaké nenáročnější hádě.
Ale aniž bych si chtěl hrát na experta mezilidských vztahů, nepřipadá mi šťastné to takto řešit... Neznám Tvoji mámu, ani jejího šamstra (sorry za to expresivní označení, ale takovýto ultimativní postoj, jen z titulu "moci" mě neuvěřitelně točí!), ale připadá mi na hlavu postavené zakazovat synovi chovat apriori všechno živé, protože to sám nemusím. Notabene terarijní zvíře.
Připadáš mi jako rozumný mladý muž a pokud k chovu přistupuješ zodpovědně (nemuseli by se Ti o zvíře starat a v podstatě s ním ani nepřijít do kontaktu) a nemá to být trest za něco jiného, co jsi provedl atd., tak nevidím opravdu relevantní důvod k takovému zákazu.
Zkusil bych si s nimi (nebo třeba nejdřív jen s jedním, klidně bych začal i s tím jejím přítelem, pokud je ochotný k debatě a schopní rozumné argumentace) sednul a zkusil se rozumně domluvit.
Klidně bych jim ukázal i toto vlákno co jsi založil a myslím, že rozumný rodič by si měl uvědomit, že chovatelství může být mladému člověku hlavně ku prospěchu a budování zodpovědnosti...

Ale jak říkám, je to na Tobě, neznám poměry ve Vaší rodině, jen se snažím poradit... Skrývání nebude ku prospěchu ani Tobě (až se to provalí) a koneckonců ani zvířatům.

Good luck!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny