Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nenáročné zvíře

Ahoj, situace je taková: na své 15té narozeniny jsem od našich dostal úžovku červenou, jenže asi tak po roce se rozvedli a já šel bydlet s mamou strašně daleko od taty, u kterého zůstal můj had. Už je to asi rok, k otci jezdím asi jednou měsíčně na jeden víkend a had mi chybí strašně moc, nemám se o co starat, s kým si hrát a komu věnovat svůj volný čas. Rozhodl jsem se, že si proto koupím nějaké jiné zvíře, ale je tu problém: Mamčin přítel, a tudíž i mamka, zvířata nesnáší, ale já je miluji. Jelikož bydlíme v rodinném domku, a ke mně nahoru do pokoje jdou jen vyjímečně, rozhodl jsem se, že si koupím nějaké malé zvíře.

A tak se Vás ptám na radu. Které zvíře není náročné a jí zeleninu a ovoce, nebo prostě nejí maso a krmí se jen jednou týdně? Kterému zvířeti by zároveň nevadilo, že by bylo ve tmě? (když by přijela návštěva na týden, nesměla by se to dozvědět a nebo když budu ve škole aby ho u mně mama nenašla, tak bych ho schoval do kouta za skříň a přehodil hadrem.) A které zvíře není hlučné?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podle toho co tu píšeš, tyto podmínky splňuje pouze jedno, TAMAGOČI
Bianca 10.02.2016 10:52
Bianca
tomu mladému muži, co před 3 lety psal dotaz je teď kolem 20, takže už asi nebude řešit, co "potají"… poslední
Aurifer 10.02.2016 16:02
Aurifer

tomu mladému muži, co před 3 lety psal dotaz je teď kolem 20, takže už asi nebude řešit, co "potají" chovat doma. A ty když už máš nutkání na něco zareagovat svým moudrem, tak se nejdřív koukni na datum a vyber si něco aktuálnějšího, a nebo si to moudro rači nechej pro sebe.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru